Vážení.
Protože se to v tématu „Nabídka k adopci (GC2YK5X) Zalozeni Sazavskeho klastera“ začalo i mou vinou zvrhávat jinam a protože to vypadá, že je o čem diskutovat, přesunul jsem citace příspěvků do tohoto vlákna a navrhuji všem autorům těchto příspěvků ty svoje smazat (samozřejmě kromě toho úvodního), případně prosím Tommyho o jejich přesun sem. Tady si můžeme na toto téma popovídat, aniž bychom v původním vlákně dělali bordel.
gost@ napsal/a 18 Dub 2016 - 13:30:
Ahoj,
nabízím k adopci wherigo (GC2YK5X) Zalozeni Sazavskeho klastera.
Stav: měla by být v pořádku
Důvod: Po vzniku powertrailu Čertova brázda mě přestalo bavit číst logy oslavující sérii a netýkající se mé kešky.
Doufám, že se někdo najde. Jinak nejspíš půjde do archivu.
mh.mail napsal/a 18 Dub 2016 - 13:49:
Ahoj.
Keš sice adoptovat nehodlám, mám to daleko (ale odehrál jsem ji kdysi), ale mám stejné pocity ohledně svého wheriga ITZ #01 v souvislosti s Matrixem. Taky přemýšlím, co s ním.
Držím palce. Přesun finálky asi nepřipadá v úvahu, co? Ono by to asi moc neřešilo, nové souřadnice se stejně rychle rozkřiknou.
mr3ska napsal/a 18 Dub 2016 - 16:54:
Gosta: kdybych to neměl tak daleko tak bych do toho šel, protože Český Šternberk a Sázava jsou mista mojeho mladí. A to wigo jsem hrál a bylo supr. Mh.mail: neskončil už Matrix?
dejwy napsal/a 18 Dub 2016 - 17:18:
Matrix uz to má za sebou, tak věřím, že tvé wherigo i finalka vydrží.
Je sice jediné z tvé ITZ série , které jsem dokončil (ITZ #02 mám už přes rok rozdělané a asi už ani nenajdu kódy abych se vrátil do hry ;-) ) ale byla by ho škoda.
Velká omluva za Off topic.
Bubo_CZ napsal/a 18 Dub 2016 - 18:08:
Kvantita ničí kvalitu. Smutné.
Pontiac_CZ napsal/a 19 Dub 2016 - 08:33:
Barbaři zapříčinili pád říše Římské...