Prosím o radu.Jsem krátce PM a při logování jsem nechtěně zapomněla udělit FP.Bodů k přidělení mám víc,které bych chtěla udělit i některým keším, co jsem nalezla před prémiovým členstvím.Můžete mi někdo popsat přesný popis na co kliknout a co potvrdit při dodatečném oceňování oblíbených keší?Když jsem na otevřené ikoně keše zmačkla oblíbená,počet bodů oblíbenosti o jeden stoupl,ale při zavření se zase odečetl a při kontrole mého seznamu se v něm neobjevil.Dost v tom tápu.Děkuji.
Jak dodatečně udělit modrou mašli
Publikováno 07 květen 2016 - 8:50
To právě popisuji,že nefunguje.Kliknu v listingu na mašli,objeví se "přidat do oblíbených",kliknu že ano, keši se to přičte, z mých bodů k přidělení se to neodečte a když listing zavřu,odečte se to i keši.
Publikováno 07 květen 2016 - 8:56
Děláš to dobře, ale asi se jim to povedlo rozbít. Zkoušel jsem to a taky mi to momentálně nefunguje Třeba to půjde zítra
Publikováno 07 květen 2016 - 9:16
To dělalo to samé.Už docela chápu nešťastné ownery, kterým v logu oznámíš, že jim dáváš FP a ono to pak nefunguje a oni čekají a čekají... :-) a diskutují na foru, proč jim bodík nedošel a ty máš zatím jinou práci a zapomeneš.Já to oznámení z včerejších logů zatím radši smazala.Tak dík, včera večer to nešlo, dnes taky ne tak snad někdy to doplním.
Publikováno 07 květen 2016 - 9:42
Edit: a co editace Found it logu?
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 07 květen 2016 - 9:44
Publikováno 07 květen 2016 - 9:52
Já jsem nesmazala nález, jen oznámení ownerovi, že mu přiděluji FP v tom logu, to jde.
Publikováno 07 květen 2016 - 9:58
Já jsem nesmazala nález, jen oznámení ownerovi, že mu přiděluji FP v tom logu, to jde.
Pochopil jsem. Ale myslel jsem, že když to nejde přes WN, tak by to mohlo jít přes Found it. Ale taky jsem se setkal s tím, že to blblo. Asi je to momentální indispozice.
Publikováno 07 květen 2016 - 14:40
Včera a předvčírem jsem měl ten samej problém. Dali jsme dvě FTF na velmi pěknejch keších a dali jsme FP. Po chvíli jsem zjistil, že tam FP není. Zkoušel jsem to několikrát a stále to samý: přidání bodu - zaktualizování stránky a bod pryč. Dnes už tam ty body byly aniž bych je tam dával. S ženskou částí týmu jsem ještě nemluvil, ale asi už to funguje.
Už jsem si myslel, že se budu radit právě tady co s tím a jak zjišťuju, tak nebyla chyba na našem přijímači . Známej totiž tvrdí, že přes devadesát procent problémů s pc je mezi monitorem a židlí.
Publikováno 07 květen 2016 - 14:58
Ja osobně dávám velkou část bodů hned, něco suším a pak na Mikuláše právě podle takového seznamu srovnávám a nadeluju.
Publikováno 07 květen 2016 - 18:02
Tak zatím mi to nefunguje,dokonce ani když dám FP přímo při logování.Teď jsem to znova zkoušela při zalogování nové keše.Ale moc vám děkuji za všechny zkušenosti a rady a jsem ráda,že to nemusí být jen na mé nezkušenosti a že se to holt stává.Tak vyčkám, a až to půjde, nadělím je najednou.Tolik jich zas zpětně procházet nemusím.
Publikováno 07 květen 2016 - 18:29
Tak zatím mi to nefunguje,dokonce ani když dám FP přímo při logování.Teď jsem to znova zkoušela při zalogování nové keše.Ale moc vám děkuji za všechny zkušenosti a rady a jsem ráda,že to nemusí být jen na mé nezkušenosti a že se to holt stává.Tak vyčkám, a až to půjde, nadělím je najednou.Tolik jich zas zpětně procházet nemusím.
Já jsem odpoledne dával jeden FP přes Found it. Funguje to.
Publikováno 07 květen 2016 - 21:59
A tak se tedy,jako úplně na začátku,ptám:jak přesně postupovat při udělování mašle.Já si najedu na mapě příslušnou dnes nalezenou keš,přes bublinu si otevřu celou i s listingem, vpravo nahoře kliknu zalogovat, v prvním okně kliknu found it,napíšu log, odeslat,objeví se další stránka, kde lze přidat do oblíbených, kliknu, přidat do oblíbených,v tu chvíli by se měl zmenšit počet bodů, které mohu udělit o ten jeden a ke keši se přičíst,dám klik na tužku a znovu odešlu.Když chci přidat dodatečně, tak nevím, co mám otevřít.Jestli soupis všech nalezených keší na mém profilu, nebo zase mapu s kešema a jednotlivě se propracovat k listingu,myslím, že je to asi jedno, protože se opět dostanu až na listing jednotlivých keší, kde když kliknu vpravo nahoře modrou mašli nebo text vedle, tak se zase objeví hláška přidat do oblíbených a když na ni kliknu,tak se má zvýšit o bod a mně se odečíst.A to se neděje.Tak je chyba v mém postupu nebo v technice.Já bych tak ráda udělila mašličky a ono to nejde :-((
Publikováno 07 květen 2016 - 22:12
Když dáš Zobrazit log a klikneš na tužku, tak můžeš editovat. Ta volba Přidat do oblíbených je tam taky. A pak Odeslat.
Když jsem na profilu, tak tam mám ten přehled aktivity. Kalubr found to a to, zobrazit log. Takže nemusím jít na listing.
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 07 květen 2016 - 22:22
Publikováno 08 květen 2016 - 6:50
Podle gc.com fora to nefacha asi nikomu
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 08 květen 2016 - 6:54
Hm, opravdu přidělování FP stále nefunguje. Včera večer jsem zalogovala keš, na kterou jsem v únoru zapomněla, Trhanovskou alej - 1.chodský letterbox. Měla 74 FP, můj se přičetl jako 75., ale když jsem se na keš dnes mrkla, má opět "jen" 74 a mně zbývají k udělení 2 místo jednoho. Přidávala jsem jako obvykle přes modrou mašli u listingu dané keše - že by opět jedna změna " k lepšímu" a tahle možnost už nebude funkční? Nebo zase jen s jarem blbnou křečci?
Publikováno 08 květen 2016 - 6:57
Právě že to mají křečci polámané. Při editaci logu se ta volba nezobrazuje. A přes listing se sice tváří že bodík přidá ale ve skutečnosti to neudělá.Když píšu nový log, tak pod tím polem pro text se zaškrtává, jestli chceš log zašifrovat a jestli chceš keš přidat do oblíbených. A pak se dá Odeslat.
Když dáš Zobrazit log a klikneš na tužku, tak můžeš editovat. Ta volba Přidat do oblíbených je tam taky. A pak Odeslat.
Když jsem na profilu, tak tam mám ten přehled aktivity. Kalubr found to a to, zobrazit log. Takže nemusím jít na listing.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 08 květen 2016 - 7:10
Mi se u FP keší po rozkliknutí nadále zobrazuje odkaz, kde se můžu podívat na seznam těch, kdo dali FP, ale přestal se mi nad tím zobrazovat údaj o procentu FP ze všech PM nálezců. To je taky tím, že křečci stávkujou, nebo se to ukazuje jen platícím divákům? Nedávno mi skončilo PM a nestihla jsem se ještě zorientovat, co všechno mi zmizlo.
Publikováno 08 květen 2016 - 7:39
Mají to nějaké rozbité.
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů