Pokusím se tu postupně odpovědět na všechny dotazy, které byly položeny tu i jinde.
Ale vadí mi, že nikde na webu není uveden autor (nebo spíš kdo za tím vším stojí), na kolik kreditů jeden copytag vlastně vyjde a hlavně že ten účet u FIO není transparentní.
1 kredit vystačí na 1 copytag a rovná se dvaceti korunám, které platím za výrobu. Nepříjde mi nutné aby byl účet transparentní - sponzoři jsou uvedeni na webu, že kredity byly přičteny se dá také ohlídat a hlavně je to jaksi můj jediný účet který mám, takže na něj sem tam příjde něco, co zrovna veřejné být opravdu nemusí. Pokud ti ani to nestačí v jistotě že ty peníze půjdou kam mají, stačí mi do zprávy poslat tvoji adresu a můžu nechat vystavit doklad za tebou poslanou částku na tvé jméno.
Kde je tam ten seznam sponzorů? A když je tam nějaký kredit, znamená to, že někdo poslal víc peněz, než za kolik si pak nechal udělat kopie?
Seznam sponzorů je už asi pět minut na konci stránky. Když jsem byl naposledy na internetu, ještě žádný nebyl, tak nebyl ani jejich seznam. Co se týče druhé věty, dá se to tak říct. Spojovat to dohromady ale nehodlám - kdo zadá k výrobě je zadavač, kdo přispěje na výrobu je sponzor a jestli někdo poslal přesně na výrobu svých kopií, to dohledávat nebudu.
Akorat mne zarazi, ze si za dvacku mohu koupit log na TB, ktery jsem ani nevidel.
Máme to stejně, také nelogujeme nic, co jsme fyzicky neviděli. Pokud ale chce mít někdo za přispění aspoň pár virtuálních bodů, ať má. Kdo chtít nebude, ten to nebude ani logovat.
A ještě něco jsem chtěl: Nerad bych viděl, že si někdo koupí v CWGlandu za pajdu nový kód, pak ho zadá na projektu a bude se chlubit jak ho přišel ten puťák nalevno. Od toho tu ten projekt opravdu není.