To by bylo fajn řešení... podle mě jen k tomu GS dokopat to už bude jiný level
DrakuMraku a Eriku, to, co píšete, je rozumné, ale pouze z našeho úhlu pohledu (tj. těch, kteří tam ty statistiky mít chtějí). Z úhlu pohledu Groundspeaku ale k tomu není žádný důvod. Oni statistiky mají a poskytují, že se určitému počtu lidí zdají nedostatečné, je už tolik netrápí. Určité procento nespokojených totiž bude vždycky, takže pro GS je důležité spíš to, kolika procentům takto vyhovují, případně postačují. Docela by mě zajímalo, kolik kačerů mimo ČR (potažmo SR) generuje statistiku v nějakém jiném programu (GeoGet, GSAK, MoziNěco apod.) a vkládá je do profilu.
Takže to řešení, které Erik navrhuje, směřuje k tomu, jak ty statistiky do profilu dostat. Obávám se, že GS ale takto neuvažuje, jestli vůbec nějak uvažuje, tak spíš směrem opačným, jak ty statistiky z profilu úplně dostat pryč. Proto si myslím, že GS k tomu nikdo nikdy nedokope. A mám-li být upřímný, kdybych já byl vlastníkem nějakého podobného serveru, taky bych asi nechtěl, aby si uživatelé kamkoliv mohli dávat úplně cokoliv. Za prvé to může představovat bezpečnostní riziko, za druhé to může zpomalovat provoz serveru, za třetí hrozí nebezpečí, že si někdo bude na mojí infrastruktuře za mé peníze vytvářet vlastní, třeba i komerční prezentaci. Já je neobhajuju, jenom jim v tomto rozumím. Sám bych asi postupoval ještě přísněji.