Me to taky po update nejde, viz priloha
https://www.dropbox....třižek.JPG?dl=0
Tento příspěvek byl upraven od Migiiiii: 18 květen 2016 - 16:52
Publikováno 18 květen 2016 - 16:51
Me to taky po update nejde, viz priloha
https://www.dropbox....třižek.JPG?dl=0
Tento příspěvek byl upraven od Migiiiii: 18 květen 2016 - 16:52
Publikováno 18 květen 2016 - 21:22
Před updatem mi Stator po doběhnutí (a chybě GeoJarry) dal do schránky kod statistik, které jsem pak nakopíroval do https://www.geocachi...ettings/profile . Nová verze to ale nedělá, i když je na kartě Hlavní nastavení zaškrtnuto "Zkopírovat statistiku do schránky".
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 18 květen 2016 - 21:46
Máš asi něco špatně a plugin nedoběhl správně. Máš ve složce Statoru nějaký HTML soubor s aktuálním datem? Pokud ne máš tam s datem předchozího spuštění, plugin nedoběhl a skončil na nějaké chybě. Já jsem prozatím novou verzi neinstaloval.
Publikováno 19 květen 2016 - 7:17
Ahoj,
mám celkem dost problémů s modulem Numbers. Problémy jsou s novinkami v podobě různých FTF statistik, které nejsou ošetřeny, pokud nemám žádné FTF. Konkrétně se jedná o funkce Numbers_Locations (invalid float), Numbers_BestDays (invalid sql) a Numbers_NextMilestone (divide by zero). U sebe v kódu jsem si to zaplácnul, aby to prošlo, ale chtělo by to opravit.
Díky.
Hmmm, to se omlouvám, tohle je moje chyba. Hned jak se dostanu k počítači, tak to opravím...
Publikováno 19 květen 2016 - 9:31
Opravil jsem mazani starych modulu pri instalaci a snad i osetril neexistujici FTF v Numbers. Zkuste aktualizovat ...
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 19 květen 2016 - 10:05
Super, díky za rychlou opravu. Nainstaloval jsem a modul Numbers už projde bez problémů. Akorát je tam drobná kosmetická vada, ve výsledné statistice je v řádku "Další 10. FTF nález" uvedeno pouze "FTF #". Osobně bych tento řádek při nulovém počtu FTF úplně vynechal.
Publikováno 19 květen 2016 - 10:52
Tak pokud ti to opravdu vadi, tak si uprav soubor Numbers.Stator.pas, od radku 354 aby vypadal takto (pridane radky jsem oznacil, ostatni je beze zmeny):
iFinds:=StrToInt(GlobalVarGet('Calc_FTFCount',false)); if(iFinds>0) then begin //############################ fPerDay:=1.0*iFinds/StrToInt(GlobalVarGet('Calc_DaysTotal',false)); fPerCDay:=1.0*iFinds/StrToInt(GlobalVarGet('Calc_DaysCaching',false)); // Další 10. FTF nález sL:=_('Next 10. FTF milestone'); sV:=_('FTF #')+Numbers_NextMilestone(10,iFinds,fPerDay,fPerCDay); Result:=Result+Numbers_AddSimpleRow(sL,sV); // Další 100. FTF nález if iFinds>50 then begin sL:=_('Next 100. FTF milestone'); sV:=_('FTF #')+Numbers_NextMilestone(100,iFinds,fPerDay,fPerCDay); Result:=Result+Numbers_AddSimpleRow(sL,sV); end; // Další 1 000. FTF nález - pro Benja :-) to aby sis zacal chystat i 10 000. FTF :D if iFinds>500 then begin sL:=_('Next 1000. FTF milestone'); sV:=_('FTF #')+Numbers_NextMilestone(1000,iFinds,fPerDay,fPerCDay); Result:=Result+Numbers_AddSimpleRow(sL,sV); end; end;//############################
Jinak se to objevi az pri dalsi publikaci - budto nejake vaznejsi opravy nebo pri dalsim rozsireni Statoru.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 19 květen 2016 - 12:56
GeoGet:
Publikováno 19 květen 2016 - 14:46
Hele, nechcete tam taky někdy dodělat tlačítko "vytvořit zálohu aktuálního nastavení statistiky" ?
Když se v tom pak člověk hrabe a něco se nepovede, aby se to dalo vrátit zpátky ...
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 19 květen 2016 - 14:53
Hele, dosud to nikdo nepotreboval/nepozadoval. Brani ti neco v tom pouzivat normalni zalohovani dat? Ja to tak delam (pravidelne) a nemam problem vratit se k predchozimu stavu.
GeoGet:
Publikováno 19 květen 2016 - 18:24
Přijde mi, že naprostá většina editorů to tak má. A editor statistik je jen ne zcela standardní editor.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 19 květen 2016 - 18:31
Někdy by se to hodilo. Ale dá se pokusničit v jiném profilu a pak to přenést do hlavního. A před většími zásahy si zálohovat klidně celý Stator.
Ale moje zkušenost je, že když něco rozhrabu, udělám to znovu pak lépe. Ale ne že by mě zbytečná práce neštvala.
Publikováno 19 květen 2016 - 18:36
Zálohovací tlačítko se mi nezdá jako moc dobrý nápad. Muselo by k němu být i obnovovací, které by zálohu vracelo. Myslím, že uživatel, který má problém vrátit změnu v nastavení modulu nebo obsahu statistiky, bude mít asi problém i s obsluhou zálohy.
Doporučil bych:
Pokud chci modifikovat nějakou část statistiky, mohu přece:
Zdá se mi to mnohem přehlednější a jednodušší, než implementovat dost tajuplnou funkci backup/restore, kde chudák uživatel nebude moc tušit, co vlastně obnovuje.
Publikováno 19 květen 2016 - 18:45
A před většími zásahy si zálohovat klidně celý Stator.
Promiň, ale to určitě není nutné. Konfigurace statistiky (její obsah a parametry modulů) je jeden malý textový INI soubor (Content.ini) v profilu. Stačí si ho schovat a máš zálohu hotovou. Zálohovat Stator včetně programů je zcela zbytečné...
Publikováno 19 květen 2016 - 19:11
Ja jsem si ten pozadavek sice napsal, ale dal mu nejnizsi prioritu, protoze to take nepovazuji za nijak dulezitou funkci. Asi malokdo udela alespon ctvrtinu ruznych pokusu v porovnani se mnou nebo s Erikem. Presto ani jeden z nas zalohovani nepostradal. Je sice pravda, ze to mam v SVN, ale nepamatuju se, ze bych nekdy konfiguraci ze SVN obnovoval. Vlastne ano, jednou se mi stalo, ze mi nejakou chybou ve Statoru zmizel obsah content.ini. Ale to by se u vas stat nemelo.
Nicmene jsou to data jako kazda jina a tvrdim, ze o jejich zalohovani by se mel starat uzivatel!
Jeste doplnim Erika:
- to kopirovani casti statistiky je mozne i mezi profily
- k zalohovani bych doporucil jeste config.ini
GeoGet:
Publikováno 19 květen 2016 - 20:37
Přijde mi, že naprostá většina editorů to tak má. A editor statistik je jen ne zcela standardní editor.
Naprostá většina editorů má funkce Undo/Redo. Backup/Restore jsem u nich opravdu neviděl. Doplnit Undo/Redo do Statoru je zcela mimo obzor. To se do stávající koncepce fakt nevejde. Ale ani nevidím důvod tam něco podobného implementovat. Stačí funkce viz můj příspěvek výše...
Publikováno 19 květen 2016 - 21:07
Pochopitelně vím, že konfigurace statistiky je v jednom INI souboru. Ale kdo ho nechce hledat, nebo neví, že to jde takto jednoduše, zazálohuje klidně celý script adresář.
Ona ta funkce Uložit zálohu a vrátit ji, není nic jiného, než zazálohování toho jednoho souboru.
Ale dělat pokusy je opravdu lepší v jiném profilu. Hlavně proto, že tam můžu mít jen tu jednu sekci a nekompiluju pořád celou statistiku. Ono to trvá docela dlouho.
Publikováno 19 květen 2016 - 22:46
Ahoj...včera jsem na přání ženy, že by chtěla mapku našich nálezů podle okresů zkusil nainstalovat Stator, ale moc se mi s ním nedaří. Moc jsem se do toho teda ještě nepokoušel hlouběji proniknout, ale mám následující problém. Po odstranění některých konfliktních (nepotřebuji, tak zatím neřeším) modulů, jako Numbers a nějaké puntíkaté mapy, díky nimž mi nedoběhla generace statistiky do konce se mi vygeneruje statistika, kde v hlavičce "O mě" je korektně zobrazeno že máme 1820 nálezů. Když ale kliknu na záložku Mapy, tak na mapkách máme zobrazeno hrozně málo nálezů. Snažím se s tím hnout už od včera, ale zatím bezůspěšně. Je mi jasné, že to bude nějaká začátečnická chybka, ale pokud by mě někdo nasměroval kde a co, budu moc vděčný ;-)
Díky ;-)
Publikováno 20 květen 2016 - 5:39
Pokud jde o puntíkatou mapu, tak tam je třeba nejdřív nahrát seznam svých nálezů sem na geocaching.cz. V Geogetu je na to i plugin. A proto je třeba mít v geogetu vyplněno i přihlašovací jméno na geocaching.cz.
Pokud jde o barevné mapky, máš všude správně tagy? Zkus spustit plugin divider, myslím, že to pak půjde. Ten projede všechno a doplní příslušné tagy s okresy.
A teď mě napadlo: neměl bych to udělat taky?
Publikováno 20 květen 2016 - 6:49
mpik: Už nějakou dobu jsou puntíkaté mapy přímo ve Statoru bez nutnosti spolupracovat s gc.cz, možná má Onygzz na mysli tyto.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 20 květen 2016 - 6:58
Když ale kliknu na záložku Mapy, tak na mapkách máme zobrazeno hrozně málo nálezů. Snažím se s tím hnout už od včera, ale zatím bezůspěšně. Je mi jasné, že to bude nějaká začátečnická chybka, ale pokud by mě někdo nasměroval kde a co, budu moc vděčný ;-)
Mapy jsou často generovány podle tagů, které přiděluje keším plugin Divider. Spusť ho a vygeneruj statistiku znova...
Edit: Sorry, tohle už psal mpik. Jsem to překouk...
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 20 květen 2016 - 6:59
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů