políčko počítat i nenalezené keše ?? to máš zaškrtlý kde ?
V nastavení Statoru např u Nálezu podle autora...
Publikováno 04 September 2017 - 15:32
políčko počítat i nenalezené keše ?? to máš zaškrtlý kde ?
V nastavení Statoru např u Nálezu podle autora...
Publikováno 04 September 2017 - 15:33
Jak jsi labky do GeoGetu dostal? Bud to jde nastrojem GeoGetu (prave tuknuti na prislusny event) nebo rucni opravou GPX souboru. Nenahral jsi to jen tak, ze jsi pouzil originalni (groundspeakovy) GPX soubor? To by vysvetlovalo treba to, ze tam nemas iwnera GEOOL.
A ony jsou i jiné gpx soubory ??
Publikováno 04 September 2017 - 16:05
jiné ani ne ale kdybys ten GPX natahl klasickým importem tak to nedělá dobrotu... je to potřeba přitáhnout k nějakýmu eventu přes pravé čudlítko...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 04 September 2017 - 17:17
jiné ani ne ale kdybys ten GPX natahl klasickým importem tak to nedělá dobrotu... je to potřeba přitáhnout k nějakýmu eventu přes pravé čudlítko...
Jo přesně takto jsem to udělal, a pro jistotu ještě jednou..... pořád se mi ale Labkynezobrazují v Nálezech podle typu.
Když jsem spustil v Geogetu plugin Oprava logů, tak je asi v pořádku, že mi vypsal právě všechny Labky, že nemají log Found It
Publikováno 04 September 2017 - 17:22
Ja si porad myslim, ze to bude prave proto, ze tam nemas ty logy... Stahni si gordovo LogsRepair a ty logy si tam dodelej. Zkus to treba u jedny a jestli se neco zmeni, tak je to jasny.
Pak by to cely davalo smysl v pripade, ze mas v GG jen nalezeny kese.
Publikováno 04 September 2017 - 18:18
Ja si porad myslim, ze to bude prave proto, ze tam nemas ty logy... Stahni si gordovo LogsRepair a ty logy si tam dodelej. Zkus to treba u jedny a jestli se neco zmeni, tak je to jasny.
Pak by to cely davalo smysl v pripade, ze mas v GG jen nalezeny kese.
Tak opravdu... doplnil jsem logy ke všem Labkám, a už je vše dle mých představ.
Děkuji všem moc za rady a trpělivost :-)
Publikováno 04 September 2017 - 18:32
Jojo, není zač
Publikováno 04 September 2017 - 19:19
Zajímavý nemám logy nikde... hmmm u Labek
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 04 September 2017 - 19:35
Tak opravdu... doplnil jsem logy ke všem Labkám, a už je vše dle mých představ.
Děkuji všem moc za rady a trpělivost :-)
No ikdyž teď jsem zjistil, že mi to ruční dodělání logů totálně rozhodilo všechny milníky, protože ty Labky jsou podle ID keše nalezené jako první až čtyřicátá :-((((
Publikováno 04 September 2017 - 19:46
...podle ID keše...?!?(
Publikováno 04 September 2017 - 19:56
Opravdu...? Nemyslíš ID logu...?
Přepni si třídění nálezů podla data plus ID.
Jak jednoduché .... opravdu klobouk dolů před všemi rádci :-). Děkuji.
Publikováno 05 September 2017 - 8:05
Zajímavý nemám logy nikde... hmmm u Labek
Draku, netusim, co mas jinak Ale vim, ze nektery moduly byly citlivy na logy misto oznacenyho nalezu
Publikováno 05 September 2017 - 8:07
Draku, netusim, co mas jinak Ale vim, ze nektery moduly byly citlivy na logy misto oznacenyho nalezu
Nevím ale logy u žádný LAB keše nemám a nic špatně nevidím... zdá se že mi to fungíruje
Publikováno 05 September 2017 - 8:13
Nevím ale logy u žádný LAB keše nemám a nic špatně nevidím... zdá se že mi to fungíruje
Stejne u mne: zadne logy v labek a take mam pocit, ze mi vsechno funguje.
Publikováno 05 September 2017 - 8:15
Nenastavovalo se nekde ve Statoru, jeslti bere nalezy podle logu, nebo podle toho, jak jsou nalezy oznacene v GG? Nebo blouznim?
Obecne logy u Labek preci nejsou.
Publikováno 05 September 2017 - 8:19
No, Draku, nerada ti to rikam, ale nefunguje ti to - v nalezech podle ownera bys mel mit nekde na pozici 14/15 GEOOL - a nemas Teda, pokud jsi ovsem nasel vsechny labky...
Publikováno 05 September 2017 - 8:31
hihi jsem si říkal, že si toho nevšimneš
na to kouknu ale to jsem dělal já a už si to nevybavuju...
Publikováno 05 September 2017 - 8:36
Jo, Draku, mas to se mnou tezky Ono to bude videt jeste nekde, ale nemam cas si tu hrat s kalkulackou a prepocitavat ti tabulky )
Nenastavovalo se nekde ve Statoru, jeslti bere nalezy podle logu, nebo podle toho, jak jsou nalezy oznacene v GG? Nebo blouznim?
Obecne logy u Labek preci nejsou.
Nejsou, proto se dodelavaly (a proto mame LogsRepair). Ve Statoru jde spousta veci, ale nejsem si jista, jestli tohle zrovna jo... Vim, ze si muzes vybrat, podle ceho nalezy radit (datum v GG/datum v logu/logid), ale o tomhle nemam sajnu. I kdyz moje skleroza nezna mezi...
Publikováno 05 September 2017 - 8:37
Ono tam to nikdy fungovat nebude...
LABky nemají - gs_ownerid - bo to není keš stažená z GC ale dolepená - muselo by se to tam taky uměle dolepit
ale s logama to nemá nic společnýho jen s tím jak se to importuje do DB
Publikováno 05 September 2017 - 8:45
to mi připomíná, že by to tam HaLuMa při tom importu LABek metodou "pojď na mě z boku" taky mohl dolepit = dolepit stejný "gs_ownerid" jako má ten event ke kterému se importují dané LAB keše...
Pak by seděla i statistika ownerů
Teď jedině na ruční náhon dodělat do DB
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů