...poznamenal jsem si.
Stator 1.4.1
Publikováno 05 září 2017 - 15:27
Publikováno 06 září 2017 - 8:32
No, Draku, nerada ti to rikam, ale nefunguje ti to - v nalezech podle ownera bys mel mit nekde na pozici 14/15 GEOOL - a nemas Teda, pokud jsi ovsem nasel vsechny labky...
No to je přesně to, co jsem mu psal o 2 stránky předem... stejně tak to nemá v počtu keší v okrese Prostějov... má 28, jen Labek bylo 30 :-)
Mi se to chovalo taky tak, až když jsem dodělal ručně logy k nálezům přes Logsrepair, tak se mi to spravilo.
Publikováno 06 září 2017 - 8:38
Ono tam to nikdy fungovat nebude...
LABky nemají - gs_ownerid - bo to není keš stažená z GC ale dolepená - muselo by se to tam taky uměle dolepit
ale s logama to nemá nic společnýho jen s tím jak se to importuje do DB
Ehm... Viz příloha...
Publikováno 06 září 2017 - 8:51
Ehm... Viz příloha...
EHM ale finds by AUTHOR je něco jiného než finds by OWNER...
finds by OWNER si vytahuje přes gs_ownerid skutečné ownery keší a nereaguje na různé přezdívky jednoho a téhož autora
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 06 září 2017 - 9:06
No to je přesně to, co jsem mu psal o 2 stránky předem... stejně tak to nemá v počtu keší v okrese Prostějov... má 28, jen Labek bylo 30 :-)
Mi se to chovalo taky tak, až když jsem dodělal ručně logy k nálezům přes Logsrepair, tak se mi to spravilo.
Nemám u jediné LAB keše LOG a přesto mi vše funguje
Počet keší v okrese Prostějov nevím jak děláš tak to neposoudím ale správně by tam LAB keše být neměly (jsou jen papírové ne trvalé nikdo je po skončení jejich krátkého života [týden] už neodloví - není to KEŠ) - můj názor.
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 06 září 2017 - 9:08
Kurnik, mame moc tabulek na jednu vec Mas pravdu, v tom druhym to nefara...
Publikováno 06 září 2017 - 9:12
Kurnik, mame moc tabulek na jednu vec Mas pravdu, v tom druhym to nefara...
to není stejná věc to jsem se jen pokusil dát do pořádku ownery aby bylo jasné kolik toho mám skutečně od nějakého ownera ne od jeho pěti aliasů...
ale je to závislé na owner_id což LAB nemají ale není problém to ručně dohodit podle přiřazeného EVENTU jak se uvolním trošku napíšu si na to skriptík na opravičku
Publikováno 06 září 2017 - 9:13
Ja tomu rozumim, ale ve vysledku ti to oboji vyplivne tabulku s ownerama, jen je tam mensi rozdil v poctech
Publikováno 06 září 2017 - 9:16
Ja tomu rozumim, ale ve vysledku ti to oboji vyplivne tabulku s ownerama, jen je tam mensi rozdil v poctech
někdy je ten rozdíl fakt velký ale jinak je mi jasný, že víš o co go...
a HaLuMa už si to zapsal
Publikováno 07 září 2017 - 11:10
Nazdárek.Mám takový problém.Při generování statistiky se mi začala objevovat tabulka s chybou.Nevíte náhodou ,kde je chyba.Začalo to dělat z ničeho nic.
Předem děkuji za radu.
Publikováno 07 září 2017 - 11:22
Poradim v duchu polozene otazky: kdyz tabulka ma chybu, tak si ji oprav.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 září 2017 - 12:01
Nazdárek.Mám takový problém.Při generování statistiky se mi začala objevovat tabulka s chybou.Nevíte náhodou ,kde je chyba.Začalo to dělat z ničeho nic.
Předem děkuji za radu.
obrázek, trochu milého textu s chybou, náznak a podobně by se hodil
ne každej máme kouzelnou hůlku a víme co se ti objevilo...
hezký den přeju
Publikováno 07 září 2017 - 12:25
Ty lidi jsou dnes fakt boží (Jacka promine).
Velká omluva za off topic.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 07 září 2017 - 13:19
No, Draku, nerada ti to rikam, ale nefunguje ti to - v nalezech podle ownera bys mel mit nekde na pozici 14/15 GEOOL - a nemas Teda, pokud jsi ovsem nasel vsechny labky...
Jinak malý skriptík v SQL ty LABKY napraví... to jest naláduje k nim to správné gs_ownerid...
UPDATE geocache SET gs_ownerid = (SELECT gc.gs_ownerid FROM geocache gc WHERE gc.id = SUBSTR(geocache.id,1,7)) WHERE cachetype = 'Lab Cache' AND dtfound <> 0
jen pro nalezené...
nenalezené bych stejně asi vymazal páč už nikdy nebudou...
Publikováno 08 září 2017 - 11:32
Ahojky..
a tento malý skriptík se nějak třeba v budoucnu objeví ve statoru, nebo je to třeba udělat nějak ručně.... což teda jakožto neznalec SQL nevím, jak udělat :-)
Dík
Publikováno 08 září 2017 - 12:41
Ahojky..
a tento malý skriptík se nějak třeba v budoucnu objeví ve statoru, nebo je to třeba udělat nějak ručně.... což teda jakožto neznalec SQL nevím, jak udělat :-)
Dík
No tohle by v budoucnu mělo fungovat samo aspoň doufám
Teď je to jen pro znalce SQL ... nějak jsem zatím neřešil implementaci...
zamyslím se jestli to někam nevrazit jako nápravu předchozích stavů - prostě vývoj
Publikováno 10 září 2017 - 12:20
Mám ještě jeden poznatek k Labkám... Mám jich 40, a je to tak v Nálezech podle typu, u odlovů v jednotlivých krajích, atd... Nicméně v odznáčcích jsem jich měl zpočátku taky 40, pak jsem po nějaké aktualizaci statistik koukal, že jich tam je jen 39, no a teď dokonce jen 38 - to by přece mělo korespondovat s celkovým počtem... kde to pro ty odznačky zmizne ??
Publikováno 10 září 2017 - 13:21
Netuším...
Mám 80 a odznak ukazuje 80
Publikováno 11 září 2017 - 9:39
Netuším...
Mám 80 a odznak ukazuje 80
Nicméně předělám počítání LABEK dle typu... a to počítání z API nechám pro kontrolu... mě teda sedí takže fakt nevím kde je problém...
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů