Obávám se, že to bude spíš překročení počtu map bez API klíče, než blacklist. Zkus na mujweb dát do HTML jen tu podkladovou mapu a zjisti chybovou hlášku, kterou to dává.
Všechny mapy z modulu MapPinboard jsou od Googlu. Kvůli obecnosti - můžeš si vybrat zcela libovolné území na zeměkouli. Jen původní generátor puntíkatých map na GC.CZ používá statické bitmapy.
Na prasáka můžeš odkazy na Google přepsat na odkaz na statickou mapu, kterou si ručně pro dané území uložíš někde na serveru (sweb, mujweb). Záměnu nacpi do Replace.ini, string za string. Mělo by to fungovat...
Nefunguje. On ten odkaz na google mapičky má v sobě spoustu =, a přitom = je oddělovač starý x nový text. Zkoušel jsem to dát i s uvozovkami, nebo nahradit = entitou '&eq;' ale nejde to. Asi by šlo to změnit ve zdrojáku a asi mě to nemine. Nebo se na to vykašlu, ten ban od googlu nebude snad věčný.
EDIT: Chvilku jsem si s tím hrál a najednou to funguje. Přitom jsem NIC NEZMĚNIL. Asi to bylo keší prohlížeče, že si pamatoval minulý obrázek a nějak jsem ho donutil načíst to znovu.
Ale vyřešit nějak tu statickou mapku, načítanou z mého serveru, by bylo dobré. Podkladové mapky se nemění, je zbytečné je generovat pokaždé znovu.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 08 září 2018 - 21:14