Takže máš pravdu, pro výpočet odznáčků používám modul Badges. Starý plugin tam mám historicky a nepoužívám ho.
Problém nastal při použití pluginu Degree360. Ten mi totiž ukáže splněných 319 sektorů. Takže mám k dispozici tři čísla .
Publikováno 05 září 2016 - 18:22
Takže máš pravdu, pro výpočet odznáčků používám modul Badges. Starý plugin tam mám historicky a nepoužívám ho.
Problém nastal při použití pluginu Degree360. Ten mi totiž ukáže splněných 319 sektorů. Takže mám k dispozici tři čísla .
Publikováno 05 září 2016 - 18:26
Tak me jeste napada, ze by behem vypoctu mohlo dochazet k ruznym zaokrouhlovanim. Ale je to jen steblo pro tonouciho.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 září 2016 - 18:33
Napada me jedine upravit vypocty tak, aby bylo mozne vypsat kese a vypoctene uhly, srovnat to podle uhlu a vypsat. Stator to ma v tmp tabulce, lehkou upravou je mozne z ni udelat trvalou tabulku a tu pak prohlizet nejakou vhodnou aplikaci. Uprava spociva ve zmene konstanty TEMP_TABLE v souboru Stator.glob.pas - staci jeden radek zapoznamkovat a nasledujici odpoznamkovat.
GeoGet:
Publikováno 05 září 2016 - 18:36
Bacha, Degree360 umožňuje počítat přesně podle Vincentyho (jak to dělá Stator) a přibližně na kouli (jak to fláká Project-GC). Koukni, na co to máš přepnutý...
Publikováno 05 září 2016 - 18:41
A zkus prosím ještě ve Statoru diagnostický profil, jestli nemáš nějaké divnosti v datech...
Publikováno 05 září 2016 - 18:53
Hmmm, už to asi vidím. Modul Badges ignoruje virtuální a locationless keše, modul FindsByBearingChallenge pouze locationless. Takže rozdíl bude ve virtuálkách...
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 05 září 2016 - 20:54
Publikováno 05 září 2016 - 19:59
Jak jednoduché . Díky
Jen se divím, že jsem si toho dřív nevšiml. Nebo spíš tam ten rozdíl dřív nebyl.
Tento příspěvek byl upraven od mtauf: 05 září 2016 - 20:02
Publikováno 05 září 2016 - 21:06
Rozdíl tam bude věky neb s mými dvěma virtuálkami to asi těžko poznám ... zdravím za BadgeGen
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 06 září 2016 - 10:53
Tak ted aby ten rozdil byl jen veky (minule) nebyl na veky (budouci) ;-)
GeoGet:
Publikováno 06 září 2016 - 20:12
Malá chybička nebo vlastnost?
Archivoval jsem dvě keše a přestaly se mi ukazovat jejich grafy. A to ať jsem dal končit aktuálním datem, nebo posledním logem. Přitom při běhu statoru vidím, že se zpracovávají.
Publikováno 06 září 2016 - 20:44
Hmmm, za vlastnost bych to nevydával. Musím to otestovat...
Edit: Hoď mi prosím výstup do profilu, nebo pošli mejlem. Dík...
Edit2: V profilu je vidím. Jsou tam i grafy a mají i praporek k datu archivace.
Edit3: Na začátku výstupu modulu MyOwnLife jsou přepínací tlačítka "Zobrazit vše" a "Skrýt archivované". Ve výchozím stavu jsou archivované skryté.
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 06 září 2016 - 21:04
Publikováno 06 září 2016 - 21:56
Kde?
EDIT: už to vidím. Až na webové stránce. Není možno při generování nastavit, která z těch voleb je aktivní. No, když to vím, je to v pořádku. Osobně bych si zapnul implicitně zobrazovat je, ale chápu, že kdo jich má třeba archivovaných hodně, je lepší je implicitně nezobrazovat.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 06 září 2016 - 22:03
Publikováno 19 září 2016 - 21:45
Ahoj, potřeboval bych poradit se záložkou "keše za sebou". Ukazují se mi keše jenom do roku 2014.
Díky za radu a za pěkné statistiky.
Publikováno 20 září 2016 - 7:21
Dokumentace praví - viz http://geoget.ararat...ator:stator-faq
Publikováno 20 září 2016 - 8:44
Myslim, ze ten prvni bod neni presny. Podle me je to tak, ze pouziti kategorie tagu SvetloTma se nastavuje v parametrech modulu. Pokud se pouziti zapne a zadna takova keska nebude, bude seznam prazdny.
GeoGet:
Publikováno 20 září 2016 - 9:37
Super, spustil jsem Světlo/Tma, potom Stator a je to tam.
Ještě jednou díky
Publikováno 06 říjen 2016 - 9:18
Ahoj, dnes se mi objevil problém s diakritikou ve výsledné statistice (viz. můj profil). Ve statoru mám nastaveno UTF-8 a náhled statistiky vypadá v pořádku. Jakmile ale uložím statistiku v obsahu schránky do profilu, výsledná diakritika je pomršená. Nedělal zase Zeměplk na webu nějaké změny?
Publikováno 06 říjen 2016 - 9:33
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 06 říjen 2016 - 9:54
ve Statoru to asi není, i moje dva měsíce stará z ggstatu je zmršená.
Kde asi udělali soudruzi z GS chybu?
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů