mám chrome, zobrazí se asi za minutu a něco
Stator 1.4.1
Publikováno 28 únor 2017 - 9:52
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 28 únor 2017 - 12:22
Tak to skutečně bylo tím mastodontím souborem. Některé prohlížeče mi to nakonec zobrazily, některé ne. Tak jsem vyhodil Všechny nálezy hezky za sebou a už se to načítá relativně rychle.
Publikováno 05 březen 2017 - 21:43
Ahoj.
Předem chci poděkovat všem vývojářům za jejich bohulibou činnost.
Výborné prostředí pro zobrazení statistik.
Přešel jsem na něj z GgStatu hned v jeho začátcích a jsem s ním plně spokojen.
Jen malý problém mám se zobrazením podle velikosti keší:
Proč se zobrazují zvlášť -> Micro - micro ; Small - small ; Regular - regular
Díky předem za radu
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 05 březen 2017 - 21:55
Spíše bych položil otázku jinak proč máš v databázi zvlášť -> Micro - micro ; Small - small ; Regular - regular
Mám db velkou a nic takového tam nemám
viz výpis
Ne, že by se nedalo zajistit aby se Small a small jevilo jako totéž ale asi to tak nemáme protože to tam ten kdo to vyvíjel neměl
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 05 březen 2017 - 22:00
Vybavuju si, že kdysi v historii geogetu něco takového někdy bylo... je možné, že ti to tam někde historicky zůstalo...
Nevím jestli to dokáže opravit některá z položek v menu Pluginy/Oprava Databáze asi bych to zkusil projet
Pokud ne chtělo by to srovnat v DB
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 05 březen 2017 - 22:14
Spíše bych položil otázku jinak proč máš v databázi zvlášť -> Micro - micro ; Small - small ; Regular - regular
Mám db velkou a nic takového tam nemám
...
Ne, že by se nedalo zajistit aby se Small a small jevilo jako totéž ale asi to tak nemáme protože to tam ten kdo to vyvíjel neměl
Díky Zdeňku za rychlou odezvu, ale:
To si také pokládám, ale nevím jak a kde to nalézt.
Někde to ten Stator musel v tý databázi najít a taky se to do ní muselo nějak dostat.
V jaký části by to mělo bejt?
Dík
P.S.: edit
Tak jsem to upravil v GG ručně a už je to OK.
Ale stejně nechápu jak se to tam dostalo
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 05 březen 2017 - 22:34
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Publikováno 05 březen 2017 - 22:31
no nevím jestli vidíš do DB ale je to v tabulce geocache sloupec cachesize
nicméně pokud jsi v geogetu vyjedeš v seznamu všechny keše asi by to tam mělo být taky vidět - pokud nemáš sloupeček předělaný na grafiku... pokud jo stačí vypnout vizuální skript sloupečku a vyjede ti to slovně a mělo by to být vidět...
sem si to simuloval a jo je to vidět
takže najít ty keše a možná postačí je updatovat nebo smazat a znovu načíst do DB
Publikováno 05 březen 2017 - 22:43
Vybavuju si, že kdysi v historii geogetu něco takového někdy bylo... je možné, že ti to tam někde historicky zůstalo...
Nevím jestli to dokáže opravit některá z položek v menu Pluginy/Oprava Databáze asi bych to zkusil projet
Pokud ne chtělo by to srovnat v DB
Tak tohle nic nenašlo.
Ale po tý ruční úpravě je graf už v pořádku.
Díky za pomoc.
GeoGet (+Stator)
Publikováno 06 březen 2017 - 8:01
Není zač jsem rád, že jsem mohl trochu pomoct...
Tak tohle nic nenašlo.
Ale po tý ruční úpravě je graf už v pořádku.
Díky za pomoc.
Publikováno 06 březen 2017 - 12:51
Při generování statistiky vyskočí tady toto.
Ještě včera to fungovalo dobře.
Kde je chyba?
https://img.geocachi...p?rnd=0.8954366
Publikováno 06 březen 2017 - 13:00
Hmmm, zkus prosím pomoci tím, že si vzpomeneš, co's od včerejška měnil (aktualizoval, ručně zadával) v datech. Nebo ještě lépe - koukni se prosím na chybovou hlášku do GG. Ve stavové liště najdeš ikonku se žlutým výkřičníkem a rozkliknutím se zobrazí chybový log. Postni poslední chybovou hlášku z modulu CalcMain. Díky...
Publikováno 06 březen 2017 - 13:01
Generuji statistiku a hlásí to:
[Script Runtime Error]: StatorGen.ggp.pas
Exception: Index seznamu je mimo hranice (7)
Routine: CALCMAIN_RUN
Co může být špatně?
Publikováno 06 březen 2017 - 13:04
Pokud je vas podobnych vic, tak treba nejaka zmena na GS - CalcMain je modul, ktery mj. stahuje nejaka data ze serveru a pak je zpracovava. Mozna je vic o chybe napsano v Stator.log souboru.
EDIT: Taky mi to hlasi stejnou chybu, tak to asi bude obecnejsi a nemel by byt az takovy problem to najit.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 06 březen 2017 - 13:09
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 březen 2017 - 13:32
Zda se, ze se neco zmenilo na serveru http://www.cacherstats.com. Pri cteni 7. polozky je hlasena chyba, asi neexistuje. Pritom je jich ocekavano minimalne 9. Asi to bude muset prozkoumat autor modulu.
GeoGet:
Publikováno 06 březen 2017 - 13:59
Už do toho hledím tak vydržať...
Publikováno 06 březen 2017 - 14:46
Vypadá to, že Cacherstats je nemocný jako celek takže to upravuju aby to prošlo ikdyž vrátí blbosti jen to pak ve výstupu nebude ok...
Přesněji on něco vrací ale je to takové jakési podivné a dělá to ikdyž se podíváte ručně přímo na jejich stránky (vrací statistiku jen za celý svět - nevrací lokální)...
Takže opraveno aby to nevyhučelo na exceptions - zatím se tento údaj nebude zobrazovat a uvidíme jak se to dále vyvine!!
http://www.cacherstats.com
Ke stáhnutí modul: CalcMain.Stator.pas : https://dl.dropboxus...Main.Stator.zip
Ten rozbalte a vyměňte v adresáři Stator\Modules za ten co tam máte a mělo by to být OK
Publikováno 06 březen 2017 - 14:47
Přesněji v okamžiku kdy začne vracet původní data tak se to tam samo zase objeví - pokud by stav byl nějaký setrvalý nebo jiná větší změna upravím to...
Publikováno 12 březen 2017 - 0:02
Po spusteni Diagnostickeho profilu ve Statoru koncim na Modulu SqLTable (Seznam keší bez souřadnic ...) chybou viz prilozeny obrazek. Stator a Geoget mam v aktualni verzi. Ostani profili jsou OK. Jak mam udelat opravu?
Tento příspěvek byl upraven od lusk665: 12 březen 2017 - 0:03
62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet
Publikováno 12 březen 2017 - 13:57
To asi bude potreba videt, co se po te vysledne tabulce vlastne chce. Odhaduji, ze je zde pozadavek na vypocet vzdalenosti a zkolabuje to na prevodu prazdneho stringu na vzdalenost. Ale to je opravdu jen odhad, protoze uz jsem to parkrat resil.
GeoGet:
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů