Zdravim, jedeme cundrik Rachiv - Ust Corna - Kolocava - Mishorie. Stahnul jsem si OSM, nejakou Ukrajinskou mapu, ale vsechno dosti mizerne. Nemate nekdo nejaky zajimavy tip na mapu, pripadne tracklogy? Vic lidi vic vi, ze... .diky....

Mapa Zakarpatska Ukrajina
Publikováno 20 July 2016 - 17:41
Jo, něco najdu, ale vydrž do zítra ....
Publikováno 20 July 2016 - 19:58
Jééé, tam jsme kdysi byli na kolech. A jezdili jsme podle nejnovějších vojenských map z roku 1918 :-)) Samozřejmě papírových. Ještě neexistoval geocaching, nebyly gpsky atd... Tehdy to tam bylo tak o 40 let zpět. V obchodech a restauracích počítali na kuličkových počítadlech. Rýži a kolínka prodávali na hrnky:-) A super vodka. Ale ta krajina, paráda! Byl to rok 1997... :-) Fíha, to už je 19 let...:-(
Publikováno 20 July 2016 - 22:04
http://lazarus.elte....o/3felmeres.htm - nejsou nejnovější, ale na detaily se doptáte místních - stejně je to kraj, kde se zastavil čas
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 21 July 2016 - 8:20
seedcorp, on 20 Čvc 2016 - 12:10, said:
Zdravim, jedeme cundrik Rachiv - Ust Corna - Kolocava - Mishorie. Stahnul jsem si OSM, nejakou Ukrajinskou mapu, ale vsechno dosti mizerne. Nemate nekdo nejaky zajimavy tip na mapu, pripadne tracklogy? Vic lidi vic vi, ze... .diky....
Nahrál jsem ti to k sobě na web, zde jsou odkazy na stažení (může se hodit i dalším):
Obě mapy jsou celkem zánovní. Někde mám ještě jednu, ale zatím hledám ....
Publikováno 21 July 2016 - 14:56
Parada, Jasinu jsme potrebovali, to na sever u kolocavy ma kamarad fyzicky... vytisknuto.... je pravda, ze tam se proste jde porad po hrebenu... Pred 4 lety jsme sli z rachvu na hranici, po hranici na konec podkarpatsky rusi, pote na nejvyssi bod ukrajiny Hoverlu a zpatky... paradn ivandrik to byl... ceny mirne (to se snad nezmenilo), kazdy tam umi cesky nebo zna nekoho kdo umi...
Publikováno 21 July 2016 - 17:41
tarmara, on 20 Čvc 2016 - 21:04, said:
http://lazarus.elte....o/3felmeres.htm - nejsou nejnovější, ale na detaily se doptáte místních - stejně je to kraj, kde se zastavil čas
Výbornej odkaz na ty RU mapy, díky!
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů