Nejlepší odpověď J.K.M. , 16 srpen 2017 - 18:20
Dobrý den všem,
Jsem J.K.M., tedy tedy, který vás připravil o čas, peníze, ..ten, který Vám přidělal starosti.
Nejen Vám, ale hlavně i sobě, ale to už bohužel nejde vrátit. Čas se vrátit nedá..
Dohnala mne spravedlnost (a svým způsobem se mi ohromně ulevilo, neboť žít s tíhou svého jednání bylo každým dnem horší..), celou věc řeší PČR a já jim poskytuji maximální součinnost.
Sebral jsem tedy odvahu a ačkoliv mi je jasné, že to nebude jednoduché, přišel jsem sem, mezi vás.
Ne, nechystám se tady obhajovat, nebo se z něčeho vykecávat, toho už bylo na jiných místech dost..
Přišel jsem, abych ke svému jednání řekl veřejně pár slov a pro začátek se alespoň omluvil.
Vězte, že mé jednání nebyl účelově připravený podvod, nechtěl jsem aby to takto dopadlo.. mělo to být jinak.
Vše samozřejmě bylo legální, tak, jak jsem uvedl zástupci ČAGeo, který se mne na to na začátku vyptával.
Jenže..v důsledku tíživé a emočně vypjaté situace se to celé pos***o a já v tom začal lítat... Nepostavil jsem se k tomu jako (tehdy skoro) třicetiletý chlap, ale zachoval jsem se jako totální idiot a nejen že jsem v důsledku toho zahodil svoji kačerskou kariéru (od r. 2008, měl jsem těsně před tisícovkou nálezů a tešil jsem se na jublilejní cion..), ale ještě jsem dosti lidem ublížil, připravil je o cenný čas, který mohli trávit jinak, ale přidělal jsem vám i spoustu starostí. Upřímně toho lituji - a nejsou to jen prázdná slova, myslím to vážně.
Pro ty, kterých se to osobně týká, tedy poškozené, bude jistě brzy možnost nahlédnout do spisu, kde se doví jak a proč to přesně bylo - nechci to tu rozebírat veřejně - stejně by mi (pochopitelně) nikdo nevěřil.
V současné době je proti mne vedeno trestní řízení - v úterý jsem byl na prvním výslechu - ke všemu jsem se doznal, vše podstatné je v zápisu o podání vysvětlení, který bude jistě součástí spisu..
Další věc je ta, že bych se chtěl s vámi, poškozenými, samozřejmě vyrovnat a proto vás všechny prosím o sdělení čísla účtu, kam můžu Vaše peníze vrátit (PM na toto fórum - nick, jméno, číslo účtu, nebo údaje pošlete @Whyskimu, to je policista a vyšetřovatel této kauzy). Nezávisle na tom, jak dopadne soud, chtěl bych peníze začít vracet ihned.
Vhzledem k tomu, že moje finanční situace je taková, jaká je, ale peníze budu vracet postupně (3-4 platby měsíčně). Dnes jsem odeslal první platbu jednomu z vás.
Přijměte, prosím, moji upřímnou omluvu a ..dejte mi, prosím, šanci dokázat, že celá tato záležitost byl jeden velký zkrat a přešlap. Nejsem takový hajzl, jak jsem se prezentoval.. Své jsem si prožil, a dost problémů mě ještě čeká - oprávněně, uznávám, a jsem připraven nést za to zodpovědnost.
PS:
Manželka, ani nikdo jiný v tomto zapojený nebyl, za všemi zprávami jsem stál jen a pouze já. Je to jen moje vina a chyba.
Přejít na celý příspěvek