Publikováno 15 September 2016 - 7:39
Publikováno 15 September 2016 - 7:46
Určitě by to šlo v nějakém správci, např. Geogetu. Předpokládá to ale, že si předem všechno stáhneš.
Publikováno 15 September 2016 - 8:48
Tam to nemohu najít, ale vzpomínám si, že to jde na GC-project v sekci Map compare, která se hodí na mnohem víc věcí, než jen na porovnání nálezů dvou kačerů.
Ale všiml jsem si, že je tu Wildcard search, což je věc, která na GC.com už několik let není a hodně tam chybí.
Publikováno 15 September 2016 - 8:50
MoZiLive+project-GC
Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive
Publikováno 15 September 2016 - 8:57
Tohle umí GG, Divider tool doplní ke keškám tagy jak okresů, tak dokonce i ORP. Jednoduché následné prohledávání a vyhledávání přes filtry. Nebo SmartFiltrem
SELECT c.* FROM geocache c LEFT JOIN geotag t ON c.id = t.id LEFT JOIN geotagcategory k ON t.ptrkat = k.[key] LEFT JOIN geotagvalue v ON t.ptrvalue = v.[key] WHERE k.value = 'CZ Povereny urad' AND v.value in ('Čelákovice', 'Lysá nad Labem') and dtfound=0 and cachestatus<>2
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 15 September 2016 - 9:09
Tam to nemohu najít, ale vzpomínám si, že to jde na GC-project v sekci Map compare, která se hodí na mnohem víc věcí, než jen na porovnání nálezů dvou kačerů.
Ale všiml jsem si, že je tu Wildcard search, což je věc, která na GC.com už několik let není a hodně tam chybí.
Je to na GC-projekt / Nástroje / Mapové / Porovnání mapy. Vybereš svůj profil a dáš porovnat s prázdným profilem. Funguje to dobře.
Publikováno 15 September 2016 - 9:45
Publikováno 15 September 2016 - 9:47
Je to na GC-projekt / Nástroje / Mapové / Porovnání mapy. Vybereš svůj profil a dáš porovnat s prázdným profilem. Funguje to dobře.
Vždyť jsem už psal, že jsem si vzpoměl na Map compare, mám to anglicky. Je to tam až na okresy, já používal většinou kraje, protože jsem tam hledával něco jiného.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:mapa, návod
Ostatní →
Témata mimo geocaching →
Mapa vhodná pro zobrazení bodůZaloženo od Kreten8 , 13 Nov 2023 mapa |
|
|
||
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Nalezli jsme kešku, nenašli jsme ji ovšem na mapě.Založeno od Tomysak , 28 Dec 2022 mapa, logbook |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
export poznámek z GG na geocaching.comZaloženo od Irwing_W , 29 Nov 2022 návod, geoget |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Kruhy v aktivní mapě Project-GCZaloženo od Dan-Sam , 16 Nov 2022 mapa |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Provoz geogetu na MacBooku s procesorem M1Založeno od plavcik , 17 Oct 2021 geoget, návod, ios |
|
|
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů