K těm změnám:
D/T lze dělat bez vědomí RW,
Velikost lze dělat bez vědomí RW,
posun souřadnic do 160 m - jde dělat bez RW (ale myslím, že mu o tom přijde upozornění, zvlášť, kdyby se jednalo o kolizi)
Posun souřadnic nad 160 m - lze dělat po žádosti s RW (někteří to řeší několikanásobným procesem přesunu do 160 m, ale se stejně o tom co vím RW dozví)
Změna typu keše (tradiční x multi x mystery či jiná) - jde přes RW. Prý to není zakázané, ale dělá se, pokud není moc nálezů na keši. V případě, že keš má hodně nálezů, měla by se archivovat a udělat nová nového typu.
Ono se těžko drží u letité kešky stejná velikost, pokud vám ji třeba někdo krade a byla to regularka... To pak nemám autorovi za zlé, že ji změní při změně úkrytu na smallku nebo na mikro, aby se mu udělal lépe úkryt.
Osobně jsem měl tradičku - změnil ji na multinu po asi 50 nálezech. Po více jak 300 nálezech jsem ji i bez znalosti tohoto pravidla archivoval a změnil na mysterku kvůli způsobu odlovu a odolnosti vůči mudlům... Takže tento postup plně chápu. Stejně jako to, že se někomu nelíbí změna D/T či velikosti, ale i pro ně je asi důležitější, aby při hledání keše seděli atributy, než aby pak souhlasily statistiky. Vzpomeňte si sami, jak špatně se hledá, když je to keš označená jako tradička, v listingu je, že je uložená 50 metrů od souřadnic, terén 3, v nápovědě je uvedeno u cedulky pod lampou. Tuhle jsem pak hledal celkem 3x, přitom podotýkám, že v 2,5 m vysoké tyčce shora, na které vysela ona cedule zmiňovaná v nápovědě opravdu nebyla, protože keš je u stromu 2 metry od té cedule na zemi :-). Ale kolem tyčky udupané a z nedalekého záhonu si evidentně spousta lidí půjčila kameny, aby se na tyčku dostala.