Co to je naprosto spatna vyska? Podle toho uvidime, v cem je problem. Lidi, nobojte se uvadet konkretni priklady.
Tady bych s tu opatrnou formulaci pritvrdil: lidi, uvadejte vzdy konkretni priklady!
Publikováno 20 prosinec 2016 - 20:23
Co to je naprosto spatna vyska? Podle toho uvidime, v cem je problem. Lidi, nobojte se uvadet konkretni priklady.
Tady bych s tu opatrnou formulaci pritvrdil: lidi, uvadejte vzdy konkretni priklady!
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 20 prosinec 2016 - 21:48
Zkoušel jsem pár keší kolem W0-E0 (Lingfield Loop) a vypadaly rozumně, všechny kolem 50 metrů.
Ale asi 15 keší o kousek severněji výšková data nedostaly.
co to je kousek severneji? Neni to nahodou uz tak severne, ze to je mimo pokryti SRTM? Stahly se pro ty souradnice SRTM soubory? Pokud ne, melo by se to ptat webove sluzby s jinym vyskovym modelem s vetsim pokrytim, ale zase s limitem na volani... klidne zrovna nemusel byt dostupny. Atd.
zkus nahodit konkretni kes, jakou hodnotu vysky to ma, jakou by to melo mit... a uvidime.
Publikováno 20 prosinec 2016 - 22:29
Tak na strojove pochopeni tohoto se fakt muzu vykaslat. To bude fakt lepsi to vypnout.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 20 prosinec 2016 - 22:49
on to nehleda kdekoliv. ale at tam udelas jakekoliv podminky, vzdycky tam nekdo napise text, ktery ty podminky splni, i kdyz nema.
Publikováno 21 prosinec 2016 - 0:39
To vypadá, že se pro některé keše nedotáhla SRTM data. Teď koukám na GC267G6, na mapě je kousek od vrstevnice 100 (tj. 100+-5 metrů) a já mám v databázi nulu.co to je kousek severneji? Neni to nahodou uz tak severne, ze to je mimo pokryti SRTM? Stahly se pro ty souradnice SRTM soubory? Pokud ne, melo by se to ptat webove sluzby s jinym vyskovym modelem s vetsim pokrytim, ale zase s limitem na volani... klidne zrovna nemusel byt dostupny. Atd.
zkus nahodit konkretni kes, jakou hodnotu vysky to ma, jakou by to melo mit... a uvidime.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 21 prosinec 2016 - 7:30
Uvedu:
U cache GCWXPW mě Geoget ukazuje 154 m.n.m, přitom je na molu na pobřeží- takže tak max. 10 m.
U cache GC1M79Z naopak ukazuje 1 m.m.m, přitom je v přibližné výšce 140 m.
Stačí?
Mám jich jen 66, takže si je klidně přepíšu ručně, bude to sice přibližné z mapy, ale přesnější než je teď.
Publikováno 21 prosinec 2016 - 8:08
Ty dvě se mi dotáhly stejně špatněUvedu:
U cache GCWXPW mě Geoget ukazuje 154 m.n.m, přitom je na molu na pobřeží- takže tak max. 10 m.
U cache GC1M79Z naopak ukazuje 1 m.m.m, přitom je v přibližné výšce 140 m.
Publikováno 21 prosinec 2016 - 8:20
Ty dvě se mi dotáhly stejně špatně
Takže je chyba v podkladech kde Geoget čerpá?
Publikováno 21 prosinec 2016 - 8:22
A nemaji vsechny ty spatne vysky v souradnicich W 0 stupnu?
Publikováno 26 prosinec 2016 - 21:25
Publikováno 26 prosinec 2016 - 22:19
Od zacatku se s polygonama laviruje tak, aby to bylo pokud mozno optimalizovane a presnost byla pri minimalnim poctu useku jeste rozumna. Pokud mas hranice hodne podrobne, chapu, ze spousteni muze trvat dlouho.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 26 prosinec 2016 - 22:20
Publikováno 26 prosinec 2016 - 22:22
Publikováno 26 prosinec 2016 - 23:59
Publikováno 27 prosinec 2016 - 8:40
Ano, na zacatku se vzdycky vytahnout vsechny zeme ze tve databaze, a kontroluje se, jestli mas prislusne polygony nainstalovane. Pokud ne, kouka se na internet, jestli pro cghybvejici zemi nejsou dostupne polygony - ktere to pripadne stahne a nainstaluje. Toto lze v nastaveni vypnout.
Publikováno 27 prosinec 2016 - 9:20
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 27 prosinec 2016 - 9:32
Publikováno 27 prosinec 2016 - 9:33
Hned na prvni nastavovaci zalozce. Box "Nabizet stahovani dle potreby"... a tam je zaskrtatko "polygony statu"
Publikováno 27 prosinec 2016 - 9:55
A nemaji vsechny ty spatne vysky v souradnicich W 0 stupnu?
Ahoj, jen se chci zeptat, zda teda mám ty výšky zadávat ručně, nebo se to dá nějak opravit.
Dík.
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →