Odpověď na otázku, proč by měl Geoget bimbat jinak je, že mě stačí, aby bimbal jen Geoget - jen u něj mám dlouhé prostoje při určitých akcích a tak se v době čekání snažím zabavit něčím jiným a pak na GG zapomenu.
No a teď mám ještě jeden problém - snažím se naimportovat data do databáze a spadne mi to na error - viz přiložený obrázek. Importuji gpx, které vzniklo v GG jako export pro Geoget v2, tento soubor má cca 1GB. Z diskuze jsem tu odtušil problém s volným diskem na c:, takže poprvé mi to spadlo, když jsem měl volno něco málo přes 1GB, postupně jsem se dostal až na 5,34GB volného místa (z tohoto pokusu je ta chyba) a zdá se, že to Geogetu stále nestačí - to číslo naimportovaných kešek se mi postupně zvyšovalo. Jinak datový adresář GG mám na disku G:, kde volného místa je fůra.
Přijede mi divné, že databáze, která původně v sqlite podobě měla 1,4GB se při 5,34Gb volného místa stále nedá naimportovat a v té nové databázi by ten sqlite soubor měl mít cca 800MB, a až to zkolabuje někde v jedné třetině (podle toho čísla v té hlášce GG). Kolik volného místa ten Geoget pro ten import potřebuje? Není tam někde něco špatně? Když ani pětinásobek velikosti importovaného souboru nestačí.
Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 16 únor 2017 - 12:09