Já se včera koukal do Plumlova, co udělali s ikonkou Maze. Jako nejčastější podklad mám nastavené OSM. Přejdu do Plumlova a koukám, že zmizelo. Tak ho jdu hledat přes web, abych zjistil, kde přesně je a kde chybí. Až poté jsem zjistil, že jsem tu šedou ikonku na šedym podkladu prostě neviděl. Možná jsem slepej, ale sakra, když jsem to dřív viděl, tak proč to ted musí bejt takle naprd? Totéž disblovaný keše zanikaj prostě...
To kulhal: No mě to přehlednější nepřijde. Pokud bude fungovat rozklikávání ikonek, tak budu rád a za to GS chválím (včera mi to teda na jednom místě zlobilo, ale ted se to tváří funkčně).
To mirek454: Pro BM členy to problém je. Oni totiž tu možnost nemají. Další věc je ta, že jsem zvyklej se na mapě kochat vlastníma kešema. Který vypadaly aspon barevně podobně jako nalezený. Nebo možná ta ppdobnost taková nebyla, ale vsugeroval jsem si jí. Totéž jsem se rád kochal těma smajlíkama. Těma novejma se kochá dost blbě, když se mi prostě nelíbí.
To phrkt: to slovo zprasit jsi fakt škrtat nemusel...
To Smrk: Jo, to mi taky vadí, i když logiku tohoto kroku jsem ochotnej pochopit.
Jo a ještě jedna věc, který jsem si ted všimnul. Podle mapy nemáte u nalezených keší šanci poznat, že je disablovaná... To sice asi zajímá málokoho, ale mě třeba jo.
Jo a mám oficiálně potvrzený z GS, že je to proto, aby ikonky aplikace a webu byly stejný. A byl jsem ujištěn, že v příštích týdnech se můžeme ještě těšit na další změny
Tento příspěvek byl upraven od MiroslavRouta: 07 December 2016 - 10:27