Pokud umíš německy, zkus jim to napsat. Asi i anglicky by to šlo. Já tohle v žádné řeči nedám.
GC little helper II
Publikováno 01 březen 2021 - 10:13
Neví někdo co s tím? Děkuji.
Počkat, až to někdo opraví.
Publikováno 01 březen 2021 - 20:41
Rychlé řešení problému:
První odkaz - oprava
Druhý odkaz - návrat zpět
Práce na nové verzi GClh budou pokračovat, až GS dokončí změny. Fix má vedlejší účinky na Watchlist a VIP, asi nefungují...
Tolik z německého fóra
-------------------------------------------
Moin,
danke @2Abendsegler auf den geänderten Link wäre ich nicht so schnell gekommen
Ich habe nun den Bug gefixt.
Hier könnt ihr den fix vorübergehend testen
Hier geht es wieder zurück zur aktuellen Version
Publikováno 04 březen 2021 - 11:29
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 07 březen 2021 - 10:57
Rychlé řešení problému:
První odkaz - oprava
Druhý odkaz - návrat zpět
Práce na nové verzi GClh budou pokračovat, až GS dokončí změny. Fix má vedlejší účinky na Watchlist a VIP, asi nefungují...
Tolik z německého fóra
-------------------------------------------
Moin,
danke @2Abendsegler auf den geänderten Link wäre ich nicht so schnell gekommen
Ich habe nun den Bug gefixt.
Hier könnt ihr den fix vorübergehend testen
Hier geht es wieder zurück zur aktuellen Version
Díky za odkazy na vyřešení problémů s načítáním posledních logů a něco se pohnulo, už funguje i Watchlist.
....................................
XIAOMI Mi 9T + c:geo
GARMIN eTrex 32x + BaseCamp(MapSource), GeoGet 2.13.0.834 + VasaM,TOPO Czech v5 Pro
Publikováno 09 březen 2021 - 15:01
Thank you very much !!!
Publikováno 22 duben 2021 - 15:26
Jsem sám, komu to ve FF přestalo fungovat? :-(
Nejsi.
Publikováno 22 duben 2021 - 15:35
viz sousední vlákno. GC domrvil web a tudíž takové skripty mohou mít problémy.
a které sousední vlákno? díky
Publikováno 22 duben 2021 - 15:53
Ahoj, 2Abendsegler - autor Little Helperu už to od včerejška taky řeší, situace je díky GS nepřehledná, totálně zmasakrovali stránky, takže kromě samotné nefunkčnosti spousty věcí přímo na geocaching.com přestaly fungovat i navázané skripty. Myslím, že 2Abendsegler i trochu čekal, jak se situace vyvine, ale už někdy okolo poledne ohlásil verzi 0.10.13, která by to měla spravit a teď je ve fázi merged, takže očekávejme update.
Publikováno 22 duben 2021 - 16:27
The new version 0.10.13 for the GC little helper II is available here. It also comes with an automatic update.
The new version 0.10.14 for the GC little helper II is available here. It also comes with an automatic update.
It now also works on the geocaching pages My Lists, Search Map and Owner Dashboard and its sub-pages.
Details on the adjustments can be found in the changelog.
Cheers
Frank
Publikováno 22 duben 2021 - 18:11
Used your link. I'm back online. Good job, Frank, thank you!
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 22 duben 2021 - 18:43
Jsem sám, komu to stejně nejede?
Aktualizace neproběhla automaticky, jak jsem zvyklý, ale po ručním spuštění už je u mne vše OK
Když se podíváš na nainstalované skripty v Tampermonkey, je u GCLH poslední verze 0.10.14?
Publikováno 22 duben 2021 - 18:54
Jsem sám, komu to stejně nejede?
Mám také FF88.0 a po pokusech GC něco vylepšovat "vše" přestalo pracovat i GC little helper II úplně zmizel. Po aktualizaci na v.0.10.14 je vše jako dříve (až na češtinu). Díky za pohotovou reakci - 2Adendseger, dobrá práce!!!
....................................
XIAOMI Mi 9T + c:geo
GARMIN eTrex 32x + BaseCamp(MapSource), GeoGet 2.13.0.834 + VasaM,TOPO Czech v5 Pro
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů