Zdar,
nabízím do dobrých rukou keše Terezka a Rotunda sv. Kříže Menšího.
Po téměř deseti letech se o ně už bohužel nezvládám starat tak, jak by si zasloužily.
Nedovedu si představit, že se o ně bude starat někdo z jiného města. Já bydlím jen pět minut pěšky daleko a není to jen tak.
Ty dvě keše jsou opravdu hodně navštěvované a často se ztrácí. Každý den, kdy jsou vyřazené z provozu, projde kolem deseti zklamaných návštěvníků. V létě i více. Je třeba měnit logbooky a případně celé krabičky co nejrychleji.
Nejsou to obyčejné filmovky. Mají své maskování, takže je třeba čas od času si sednout a hrát si na hodinu ručních prací. Byl bych rád, kdyby někdo v té tradici pokračoval, i když třeba v jiné formě.
Svůj zájem prosím vyjádřete tady na fóru, nepište mi soukromé zprávy. Důvod je ten, že vás nikoho neznám, takže se v případě nejasností můžou ozvat i ostatní.
Nerad bych, aby tyhle krabičky skončily v rukou někoho, kdo je bude mít jen jako trofej ve svém seznamu a přijde se na ně podívat jednou za měsíc.
Svůj zájem prosím vyjádřete tady na fóru, nepište mi soukromé zprávy. Důvod je ten, že vás nikoho neznám, takže se v případě nejasností můžou ozvat s námitkami i ostatní.
Děkuji a věřím, že se kešky dostanou do dobrých rukou.
Svůj zájem prosím vyjádřete tady na fóru, nepište mi soukromé zprávy. Důvod je ten, že vás nikoho neznám, takže se v případě nejasností můžou ozvat i ostatní.
-- edit 7.2.2016
Po důkladném zvážení nabídek jsem se rozhodl svěřit obě keše do dobrých rukou kačera Jedeláka.
Oba máme názor, že tradice těchto keší by měla být zachována, proto pokud někdy v budoucnu se už nebude moci o ně starat, přednostně mi je nabídne zpět k adopci.
Děkuji Jedelákovi za vstřícnost a přeji hodně milých logů!
Termiter
Tento příspěvek byl upraven od termiter.cz: 07 únor 2017 - 9:43