Teď jsem narazil na problém s časem draftu (dříve field notes).
V a:Drake zaloguju 21.3. ve 22:30
V souboru fieldnotes.txt je (podle mě správně) 2017-03-21T21:30Z
Nahraju ho na web a je tam 21 March 2017 23:30:00
A teď pozor, zlatý hřeb programu, pošlu draft na web přes GC Live a je tam, okamžik napětí, a ... 22 March 2017 06:30:00
Tak se mi zdá, že soudruzi z USA mají někde chybu. Tohle fakt nedokážu ošetřit tak, aby to fungovalo správně. Nakonec snad udělám do nastavení pole pro korekci času, aby si to mohl každý doladit sám. Jak se zdá, dokonce odděleně pro soubor a GC Live.
Chybu mají v tom, že se vůbec provádějí nějaké přepočty na čas a hlavně datum v jiném pásmu.
Podle mne jediný správný způsob, jak se s tím globálním logováním vyrovnat, je neprovádět vůbec žádné přepočty, zapisovat do FN čas a datum v lokálním čase a lokálním časovém pásmu, tedy ani ten přepočet na ZULU (rozhodí datum v hodině půlnoční), a to pásmo tam poznamenat.
Jinak v tom bude bordel vždycky. Pokud chtějí nějaké globální pořadí logů, ať si to pak přepočtou pro svou interní potřebu sami dodatečně.
Ten posun po 15h znamená, že se u logu objeví datum zítřejší, což má ovšem neblahé účinky třeba na další akce jako udělení suvenýru vázaného na datum, challenge ani nemluvě.