Nevim, zda nedoslo k nejake zmene v API, ci co..
Ale uvedeneho chovani jsem si vsimnul poprve vcera..
Odeslal jsme log primo v a:drake.. Na prvni radce mam uvedeny cas a poradi..
Tento log se zobrazi hned i v zalozce Logy, ale bez teto prvni radky, to bylo normalni chovani,
teprve po aktualizaci logu z webu se objevila i prvni radka..
Kdyz jsem ale tentyz den dal aktualiaci logu z webu, u meho logu a na zalozce Hlavni se objevilo datum nalezu o den novejsi... Pricemz ale soucasne importovane logy dalsich nalezcu mely datum spravne.. Po overeni na webu jsem ale zjistil, ze u meho logu je take spravne datum.
Kdyz jsem ale aktualizaci logu vyzkousel u dalsich kesi o den pozdeji, zustalo tam spravne datum..
Dalsi pokus bylo znovu aktualizovat logy u dotycne kesky znovu dnes.. to ale nepomohlo, zustalo tam spatne novejsi datum.
Pak jsem zkusil i aktualizovat cely listing, datum u meho logu zustalo nadale spatne, ale jako bonus se na Hlavni zalozce objevilo v Ukryto: 00.00.0000. Toto se stalo u 2 PMO kesi, u jine ne-PMO zustalo datum ukryti spravne, ale problem s datumem logu se projevil i u teto.
Pri importu nejake jine kese podle GC kodu se ale importovalo spravne datum ukryti a kdyz jsem tuto importovanou kes aktualizoval zustalo datum ukryti nadale spravne.
Verze a:Drake byla 5.04, jednalo se o kese GC72CZR, GC4A6G5, GC72D01..