Zdravím, právě mi volal kamarád s dotazem, na který jsem nebyla schopna odpovědět. Brzy chystá svou vernisáž a chce to pojmout tak nějak originálně.. Rád by rozvěsil obrazy (na jedno odpoledne) v soukromém lese v pěkné přírodě. Napadlo ho, že by tímto mohl potěšit spoustu kačerů, kteří by si podle navigace mohli výstavu prohlédnout, byla by to taková novinka pro obě strany. Otázka tedy je, zda by mohl takovou jednodenní akci v rámci Geocachingu provést - třeba i opakovaně? Máte nějaký nápad, nebo setkali jste se s něčím podobným? Díky moc. Petra
Publikováno 07 červen 2017 - 15:13
Podle mě by to šlo udělat jako event, tj. jednorázová záležitost (bez krabičky na konci). A šlo by to samozřejmě udělat i opakovaně.
Publikováno 07 červen 2017 - 15:17
Skvělé, díky moc. Mohla bych ještě poprosit o radu, jak máme postupovat? Probrouzdám fóra, ale jsem "amatér", nikdy jsem žádnou nezakládala. Ještě jednou děkuji velice velmi.
- právě jsem objevila Příručku o eventech, tam to snad nějak poberu :-)
Tento příspěvek byl upraven od šiška tým: 07 červen 2017 - 15:20
Publikováno 07 červen 2017 - 15:27
Jen pamatuj na to, že pokud z výstavy chceš udělat event, tak to nelze kombinovat s akcí pro veřejnost.
Publikováno 07 červen 2017 - 16:29
Děkuju, to je jedna ze zásadních informací. Alespoň je nad čím přemýšlet. Díky.
Publikováno 07 červen 2017 - 20:39
Ono je to trochu složitější - nemůžeš pořádat event v rámci akce, která by se konala bez kačerů tak jako tak. Ale můžeš udělat kačerskou akci (pořádaná pro kačery, bez kačerského organizátora by vůbec nebyla), kam smí přijít i mudlové.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 08 červen 2017 - 7:05
Díky díky, zatím to vypadá tak, že první akce bude pro veřejnost a kačerskou dáme, až budeme mít vše zjištěno a v klídku připraveno. Ještě jednou děkuju za tipy a odpovědi.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:mapa
Ostatní →
Témata mimo geocaching →
Mapa vhodná pro zobrazení bodůZaloženo od Kreten8 , 13 lis 2023 mapa |
|
|
||
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Nalezli jsme kešku, nenašli jsme ji ovšem na mapě.Založeno od Tomysak , 28 pro 2022 mapa, logbook |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Kruhy v aktivní mapě Project-GCZaloženo od Dan-Sam , 16 lis 2022 mapa |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nezobrazuje se mi mapa keší (nikde)Založeno od jezevcik , 22 dub 2021 mapa, groundspeak |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
GGmap a osm.czZaloženo od HaLuMa , 31 srp 2020 geoget, mapa |
|
|
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů