DogVader, on 03 Čvc 2017 - 16:44, said:
Ty dvere nejdou otevirat hodne lidem, chce to grif. Chce to nejdriv trochu zatahnout na jinou stranu, nez kaze logika.
Děkuji za výstižný návod. Jen prosím o upřesnění: -
- mám otočit napřed klikou na druhou stranu? nebo mám dveře napřed přitáhnout k sobě?
Dnes jsem šel do Lidlu kolem nádraží a zrovna jely dva rychlíky - do Prahy a z Prahy. Když cestující vystoupili, tak jsem párkrát zvenku dveře otevřel a zavřel a koukal na ty panty a mechanizmus zavěšení dveří. Pak jsem dveře zabouchl, ale nedokonale, takže svítilo oválné žluté světlo nad nimi. Tak jsem je otevřel a zavřel znova, tentokrát velkou silou. Ale světlo zase nechcíplo! Hned ale přiskočil průvodčí z vedlejšího vlaku a třísknul s nimi tak, že se vagon skoro zakymácel. A světlo - zhaslo! Zeptal jsem se ho, co dělat, když dveře nejdou zevnitř otevřít. Odpověděl mi bez rozmýšlení - vzít za ně pořádnou silou. A když nepovolí, tak do nich kopnout, prý často jinak otevřít ani nejdou...
Takže BF opět slaví úspěch, nejen v geocachingu. Ale pro jistotu bych pak raději rychle prchal z nádraží...
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).