Masakrman, on 14 Kvě 2018 - 18:12, said:
Zdravim, mám dotaz, používám ofiko Appku, ale v sobotu se mě blokla, načte normálně, jen mám prázdnou mapu a nahoře mám napsano "vloudila se chybička zkus to prosím znovu" a pod ní je napsáno "Google play services Are updating" jsem zkoušel preinstalovat, aktualizace mě všechny proběhli a nepomohlo, nakonec jsem včera dál tel do továrního nastaveni, pak fungovala po instalu normálně, ale dneska že ji zapnu a zase stejný problem, děkuji za každou radu. Možná to je volovina, ale už jsem bezradný
Na vetsine telefonu staci promazat pamet a mezipamet u aplikace v telefonu Sluzby Google Play (Neplest s Obchod Google Play). Pozor, jedna se o systemovou apku, takze neni videt v seznamu aplikaci a je nutne na telefonu vybrat (pridat) systemove aplikace. Druha varianta je Sluzby Google Play odinstalovat a znovu nainstalovat. Na mem Huawei P20pro funguje oboji.
Jinak ofiko appku nepouzivam, ale neni to bohuzel jen o ni. Sluzby Google Play vyuziva plno dalsich aplikaci, ktere prestaly fungovat taky!