Ahoj, kešeri,
je leto, čas dovoleniek a kešiek, komu by sa chcelo niečo robiť?
Ale... keď ležíte na pláži alebo pri jazere, nenudíte sa trochu? Čo takto napísať pár slov pre kešerský časopis Publish?
Séria článkov o najlepších keškách v jednotlivých českých krajoch je pekne rozbehnutá a pýta si pokračovanie.
Nejde o "objektívny" pohľad, netreba robiť anketu, práve naopak, chceme poznať osobný názor každého z vás, samozrejme pozitívny.
Taký, aby kešerov navnadil, ale aby neprezradil pointu ani vzhľad kešky.
A ak k tomu pošlete aj zopár nehintových fotiek (v pôvodnom rozlíšení), bude to úplne skvelé.
Aby ste sa v tomto teple nemuseli trápiť s celým článkom, mohli by ste napísať o troch najlepších keškách, na ktorých ste v danom kraji boli.
Pokiaľ si však trúfate na celý článok, a nájdete si naň čas v najbližších týždňoch, o to lepšie, beriem!
V prílohe nájdete ukážku z výborného článku od Lefkase.
Tak čo, pomôžete mi? Pokiaľ áno, ozvite sa mi do konca júla (července) 2017 na mail schevka@gmail.com.
Samozrejme, prijímam ponuky aj na články na iné témy, spojené s geocachingom.
Odmenou je uverejnenie článku v časopise Publish aj v upútavke na stránke časopisu a uvedenie Tvojho nicku ako autora.
Pri celom článku uvádzame aj krátke predstavenie autora.
Už máme články o Ústeckom, Moravsko-sliezskom a Juhomoravskom od autorov Yasmin.Zubřík.Hayatt, mp.fcb a Lefkas-CZ.
O ostatných krajoch sme ešte nepísali, takže z nich si môžete vybrať ten, kde ste našli najlepšie keše.
Za poskytnutie fotiek k doteraz uverejneným článkom o českých krajoch ďakujeme kešerom: akula.cz, E71man, geminidy, GeoCule, JaraB, Lefkas-CZ, Majka.Duha, Master19, pecival, Pět niemandů, Strnadci, c-andy, Jezerák, LukasMK, r6ak, Toscani, Vymitac, bilulah, bugy team, Čtyřhranka, Janhaj, misha_ni, Velči, Baba - Himhi .tým., convert23, melíšek, Naja & Sorrow, strudl, ViviMann, vytrvalec, Lugia, Oldies521, sitnianski permonici, wigule (pokiaľ som niekoho vynechala, ospravedlňujem sa, a nech sa prosím pridá do komentára).
Ďakujeme všetkým za ochotu a krásne fotky!
Happy caching!
schevka
Přiložený soubor (y)
Tento příspěvek byl upraven od publish: 24 July 2017 - 8:15