Celou diskuzi moc nechápu. Konkrétně, když někdo nic do časopisu přidat nechce, proč se vůbec vyjadřuje? Přemýšlení typu "zadarmo ani kuře nehrabe" je dost divné. Sice to pak prodá za peníze, ale je dobrovolné rozhodnutí každého, zda pomůže, nebo ne.
Publikováno 26 červenec 2017 - 22:05
Publikováno 27 červenec 2017 - 11:04
Publikováno 27 červenec 2017 - 11:18
Ale bere, Panzerstepane...
Někdo má pocit, že se někdo nechová korektně, upozorní na to, ale je tu odbýván argumentem: "se ho to přeci netýká, tak proč se tu k tomu vůbec vyjadřuje!"
Publikováno 27 červenec 2017 - 11:33
A úplně nejblbější jsou ti co zakládají keše a obnovují je úplně zadarmo, aby na tom pak mohl GS vydělat..... Tak jsem se poučil a nešel na údržbu a radši ji snadněji poslal do archívu :-)
Publikováno 27 červenec 2017 - 12:29
Je jasne, ze jeden tabor druhy nepresvedci a tak neni jine cesty nez menit slova v ciny. Takze uz jsem v kontaktu s lidmi z Publish a treba jednou v budoucnu si budete moci precist nejaky muj clanek. A kdyz ne, svet se nezborti.
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 27 červenec 2017 - 14:10
Publikováno 27 červenec 2017 - 14:37
Je jasne, ze jeden tabor druhy nepresvedci a tak neni jine cesty nez menit slova v ciny. Takze uz jsem v kontaktu s lidmi z Publish a treba jednou v budoucnu si budete moci precist nejaky muj clanek. A kdyz ne, svet se nezborti.
No v Publishi si ho neprectu (leda bys mi pujcil vytisk), ale tady si je prectu rad...
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 27 červenec 2017 - 14:44
Dobře, a proč si tedy myslíš, že zrovna autoři by to měli dělat úplně zadarmo ? I jejich čas něco stojí.
Asi preto, lebo to robím aj ja a kopec ľudí okolo mňa. Presne ako som v tom istom ríspevku písala (to si asi zabudol/la dať do citácie):
Pre mňa osobne je pocta, že môžem do časopisu prispievať a že sú moje články zverejňované.
Samozrejme, nikoho nenútim robiť to isté.
Publikováno 27 červenec 2017 - 14:47
Ďakujem všetkým, ktorí majú chuť písať a zviditeľniť sa aj v našom časopise, aj keď je to zadarmo.
Teším sa, ako spoločne vytvoríme niečo zaujímavé.
Vám, ale aj všetkým ostatným prajem krásny pozitívny deň!
schevka
Publikováno 27 červenec 2017 - 14:49
A napíšeš na oplátku do toho časopisu, jeslti by někdo nechtěl zadarmo psát i sem na web?
Publikováno 27 červenec 2017 - 15:50
schevka: Doporučuji založit v Tvém časopisu humoristickou přílohu a otisknout v ní tuto čecháčkovsky výživnou diskusi. Asi by se na Slovensku divili... (Pravda, nejdříve bys musela místní mudrlanty řádně odměnit, neboť jejich moudra přece nejsou zadarmo).
P.S.: twl, mně je hanba...
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:reportáž
Ostatní →
Témata mimo geocaching →
Rozluštěte tajemný nápis a odměna vás nemineZaloženo od ubuster , 14 kvě 2019 reportáž |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
Článek o pražském GeocachinguZaloženo od Uthred117 , 09 dub 2019 reportáž |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
PaBa v GENuZaloženo od ubuster , 25 čen 2017 reportáž |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
Sadmanovy výlevyZaloženo od sadmanwholikesblues , 16 úno 2016 reportáž |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Tip na výlet - nová a moc hezká rozhledna u ŽernovníkuZaloženo od Kapsa , 30 pro 2014 doporučení, reportáž |
|
|
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů