Publikováno 07 November 2017 - 13:45
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 07 November 2017 - 13:54
Tak třeba v Jičíně je ti stará fotka k prdu.
Nebo jsi už tenkrát fotil draka s ohněm?
To máš pravdu, to jsem opoměl :-)
Publikováno 07 November 2017 - 14:02
nová virtuálka GC7B84R
To je bezkonkurence nejvetsi virtualka na svete, kdo nevidel, neuveri.
Jinak na to, aby se zamezilo pouziti stare fotky u virtualky by stacilo, pozadovat treba na prstech ukazat 3, byla by to takova virtualni captcha. Tesim se, az nekdo da na virtualku cernobilou fotku z detstvi, tak alespon 30 let starou, to bude pecka.
Publikováno 07 November 2017 - 14:09
nová virtuálka GC7B84R
Měl jsem za to, že virtuálky se dávají do míst, kde je takový provoz, že tam krabička nevydrží. Tohle ale vypadá na hospodu na mýtince.
Publikováno 07 November 2017 - 14:14
Měl jsem za to, že virtuálky se dávají do míst, kde je takový provoz, že tam krabička nevydrží. Tohle ale vypadá na hospodu na mýtince.
Buďme rádi, že aspoň zůstávají v ČR...
Publikováno 07 November 2017 - 14:23
Je to rozhodnuti kazdeho autora, jak tenhle darek zuzitkuje. Osobne bych rekl, ze jak znam autora, tak tohle byl pro nej spis danajsky dar a tak ho vyuzil po svem. Kazdopadne, me se to misto libilo moc a je mi fuk, jestli je tam virtualka, tradicka nebo treba wigo.
Publikováno 07 November 2017 - 15:07
Tak já bych taky nechtěl dostávat denně desítky logů s podobnejma fotkama z místa, který notoricky znám. Akorát jiný obličeje a nebo ještě hůř, fotky jejich navigací. Dávám si otázku jak dlouho to pak může ownera bavit kontrolovat? Nebavilo by mě ani dostávat pořád dokola stejný odpovědi na otázky. Ale to je můj pohled. Kdyby to tak viděli všichni, tak spousta keší vůbec není. Mně se naopak líbí každá anomálie a zrovna proto bych si tuhle chtěl ulovit mnohem radši. Z pohledu ownera bych se taky radši těšil na ty občasný logy, než na každodenní záplavu.
Publikováno 07 November 2017 - 21:05
Kéž by u nás vzniklo něco podobného: https://coord.info/GC7B7KQ
Zatím je naprostá většina 1/1 na notoricky známých místech, čest výjmkám.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 07 November 2017 - 21:30
Proč ne? Pochopitelně by se sem dala dát krabice, ale takto je to bezúdržbové.
A protože se virtuálky počítají do statistik a jsou vzácné, lidi to sem přiláká. Na rozdíl od waymarku, na který by skoro nikdo nešel.
Tento příspěvek se pochopitelně týká té fořtovny, hospody na mýtince bez hostinského a bez Ludvíka.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 08 November 2017 - 7:16
Publikováno 07 November 2017 - 21:51
Mě tedy většina nových virtuálek přijde o ničem, často tam je tradička, bez nápadu a odfláknutý listing, když právě listing je skoro to jediné co jde vyšperkovat. Čekal bych, že si s "raritou" pro vyvolené dají více práce a ne z toho udělají pouze díky za speciální bod.
Takže ta výše zmíněná virtuálka mi přijde jako jedna z nejlepších u nás s tím složením vlastního nicku.
Publikováno 08 November 2017 - 1:16
Publikováno 08 November 2017 - 1:42
Je treba mozne pozadovat fotky ze tri ruznych mist pro uznani logu?
Určitě ano, nejednou jsem slyšel o virtualkach na několik dní.
Publikováno 08 November 2017 - 7:22
Mě tedy většina nových virtuálek přijde o ničem, často tam je tradička, bez nápadu a odfláknutý listing, když právě listing je skoro to jediné co jde vyšperkovat. Čekal bych, že si s "raritou" pro vyvolené dají více práce a ne z toho udělají pouze díky za speciální bod.
Takže ta výše zmíněná virtuálka mi přijde jako jedna z nejlepších u nás s tím složením vlastního nicku.
Problem mozna bude v tom, ze ti vyvoleni byli vybrani bez vlastniho pricineni a touhy po tom. Takze o to reba vubec nestali. Jina vec je, ze virtualku nemuseli vytvaret. Vzniklo by jich min a byly by vzacnejsi nez ted.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 November 2017 - 7:54
Určitě ano, nejednou jsem slyšel o virtualkach na několik dní.
No, pravidla to podle mě vidí malinko jinak:
The purpose of the required logging task is to show that the geocacher was at the location. Anything other than that should be optional.
Úkol (ať už fotka, nějaké heslo z místa nebo jiné) má sloužit jen k tomu, aby bylo jasné, že lovec byl na místě. Vše navíc je volitelné a tím pádem není k zalogování nutné.
Publikováno 08 November 2017 - 10:05
Neupozorňujte na nic, co se jen trochu vymyká pravidlům nebo je vykládá trochu jinak. Poslední roky sledujeme utužování pravidel a cokoli, jako je tahle vídeňská virtuálka, je parádním zpestřením.
Publikováno 08 November 2017 - 11:01
Úkol (ať už fotka, nějaké heslo z místa nebo jiné) má sloužit jen k tomu, aby bylo jasné, že lovec byl na místě. Vše navíc je volitelné a tím pádem není k zalogování nutné.
No dobře, ale to těch míst nemůže být více?
Publikováno 08 November 2017 - 12:57
No dobře, ale to těch míst nemůže být více?
Dohledáním podrobnějšího jsou stage (virtuální) povolené - zatím.
Publikováno 08 November 2017 - 13:01
takže tohle je nad rámec pravidel a tudíž nepovinné?
1) Vyfoťte sebe nebo Vaši GPS u markraběte Jošta v pohybu na jakémkoli dopravním prostředku, který nemá motorový pohon, a přiložte ji k logu.
...
Logy zcela nesplňující zadání úkolu, budou mazány.
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 08 November 2017 - 14:07
Je to rozhodnuti kazdeho autora, jak tenhle darek zuzitkuje. Osobne bych rekl, ze jak znam autora, tak tohle byl pro nej spis danajsky dar a tak ho vyuzil po svem. Kazdopadne, me se to misto libilo moc a je mi fuk, jestli je tam virtualka, tradicka nebo treba wigo.
Přesně tak, i my jsme byli vybráni, ale zatím vůbec netuším, co a jak vymyslet. Probíhají u nás docela zásadní změny a tak máme trochu jiné starosti a geocaching jde malinko stranou... málo času... a když to tady tak čtu, tak se skoro bojím tu virtuálku pustit do světa, protože si už živě představuju, jak nás tu roznesou na kopytech.... :-(
Takže jestli máte někdo nějaký zajímavý nápad a chuť nám pomoct vymyslet něco zajímavého, dejte nám vědět...
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:groundspeak
Geocaching →
Oznámení →
Novinky z Megaeventu Rico's 10Založeno od Marty 1905 , 14 Oct 2024 schvalování, pravidla, event a 2 více... |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Newsletter v češtiněZaloženo od Beetovy , 21 Sep 2022 groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nezobrazuje se mi mapa keší (nikde)Založeno od jezevcik , 22 Apr 2021 mapa, groundspeak |
|
|
||
Ostatní →
Dotazníky a hlasování →
Dotazník o TB a GCZaloženo od vojtisekp , 19 Nov 2020 geocoin, groundspeak, pravidla a 1 více... |
|
|
||
|
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Pořadí logování při použití GC.com a appkyZaloženo od Dan-Sam , 06 Oct 2020 android, groundspeak, log |
|
|
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů