Proč to stále dokola pitvat...Na jedné straně jsou owneři, kteří provozují desítky či více kvalitních keší a obdrželi stovky a tisíce FP bodů. Připravili zábavu pro hromady lidí a pro mě jsou jasně páteří hry, hlavně pro GS - někteří z nich virtuální keš zaslouženě mají, někteří prostě ne, ale nestěžují si tu. Vedle toho jsou neznámí owneři třebas se 3 kešemi, které takřka nikdo nezná a virtuální keš dostali také... Budiž, stalo se, ale proč na ně mít za to zlost, Seedcorpe??? Buďme přející, jak zde už zaznělo.
Zeptej se psychologa, ten tě řekne, že některé vlastnosti už jsme podědili od dávných předků Zášť a nenávist, narcismus, závist atd. Já znám také z okolí pár těch co dostali virtuálku a všichni jsou to lidičky, kteří by se pro radost druhého roztrhli. Takže já osobně jim to naopak hodně přeji. Přej a bude ti přáno. Nikoho kdo v okolí dostal virtuálku a mám pocit že si jí nezasloužili neznám a kdybych i znal tak co no, zdraví dětí je mně přednější než pitomá virtuálka. A jako to že někdo chodí 3x týdně na pivo a chce za to virtuálku mně připadne vtipné až dětinské. A celkově je naprosto přirozené, že vzhledem k počtu obdarovaných bude s přidělováním velká nespokojenost, kdyby podarovali 70% lovců, jistě bude spokojenost o hodně větší.