Pár kamarádů psalo...... Nu, summa summarum: zdá se, že další, samozřejmě neméně promyšlená a vydařená akce, je zdárně za námi Netroufám si vůbec odhadnout, co nám všem přinesou léta následující.... 3.0?!
Publikováno 04 June 2019 - 19:04
Hlásím, že jsem nic nedostal! Volal mi jeden kačer z Liberce, že ji dostal.
Publikováno 04 June 2019 - 20:44
Pár kamarádů psalo...... Nu, summa summarum: zdá se, že další, samozřejmě neméně promyšlená a vydařená akce, je zdárně za námi Netroufám si vůbec odhadnout, co nám všem přinesou léta následující.... 3.0?!
No tentokrat to bylo preci jen promyslenejsi. Ti kteri dostali moznost, meli potvrdit zajem, takze se da predpokladat, ze je skutecne publikuji. A taky GS na ferovku oznamil, ze ze zajemcu se bude losovat. Coz se asi v nejake fazi delalo i minule, ale potvrzeno to neni.
No a co bude priste? Dle meho nazoru se virtualky opet stanou bezne zalozitelnou kesi. Tyto dve kola jsou hlavne testem jak budou fungovat.
Publikováno 04 June 2019 - 23:11
No a co bude priste? Dle meho nazoru se virtualky opet stanou bezne zalozitelnou kesi. Tyto dve kola jsou hlavne testem jak budou fungovat.
myslím (doufám :-) ) že nikoliv a že Virtuálky běžně zakládat nepůjde, třeba bude 3.0, kdy je dají dalším ownerům, ale nevidím důvod, proč vyloženě zaplevelit mapu fotkou u každého objektu...
Publikováno 05 June 2019 - 6:47
Už takhle jich je dost...
Možná nemuselo být ani to první kolo.
Publikováno 05 June 2019 - 7:39
Já nevím, kliknul jsem na ověření, jestli splňuju podmínky a ona to asi byla přímo žádost. Ale nic jsem nedostal, tak je to asi v pořádku. Nevím, co bych s ní dělal, i když možná nějaký nápad bych měl.
Publikováno 05 June 2019 - 8:45
Já nevím, kliknul jsem na ověření, jestli splňuju podmínky a ona to asi byla přímo žádost. Ale nic jsem nedostal, tak je to asi v pořádku. Nevím, co bych s ní dělal, i když možná nějaký nápad bych měl.
Také jsem klepl na ověření a ona to byla žádost
Každopádně vím že se mi nepodařil splnit jeden bod a to 25 FP u keše. Bohužel mi 3 chyběli. Škoda.
Publikováno 05 June 2019 - 8:47
JEN TO NE! Stačí, že zmrvili jeden typ.U mě také nic.
Tak třeba bude 3.0 pro webky.
Publikováno 05 June 2019 - 9:51
Každopádně jsem byl připraven, nápad byl, místo, kde není virtuálka široko daleko taky. Tudíž doufám, že ti šťastnější byli taky připraveni, když se hlásili, a tolik jich tentokrát nepropadne. Já mám virtuálky rád. Jsou čisté a nevykradené.
Publikováno 05 June 2019 - 15:47
A hned první si ji zalogoval někdo s fotkou pořízenou bůhvíkdy.
Tak snad se ten prasecký log smaže, už se tam k tomu vyjádřil i reviewer...
(Jen se divím, že to tedy rovnou nesmáznul).
Publikováno 05 June 2019 - 15:52
Mě by stále zajímalo, co někoho vede k takovému kroku. Nesnesitelná touha po "bodu"?
Mimochodem, ode dneška budu zase průběžně aktualizovat svůj bookmark virtuálek v ČR. Takže kdyby o něj někdo měl zájem: https://www.geocachi...cc-6e9a29a30da8
Publikováno 05 June 2019 - 15:59
Hezká fotka z dřívějška mi přijde zajímavější než nějaká rychlá dokumentačka, kterou by možná zvládl z okna svého bytu. Ale jak vidno, inkvizice nespí.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:groundspeak
Geocaching →
Oznámení →
Novinky z Megaeventu Rico's 10Založeno od Marty 1905 , 14 Oct 2024 schvalování, pravidla, event a 2 více... |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Newsletter v češtiněZaloženo od Beetovy , 21 Sep 2022 groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nezobrazuje se mi mapa keší (nikde)Založeno od jezevcik , 22 Apr 2021 mapa, groundspeak |
|
|
||
Ostatní →
Dotazníky a hlasování →
Dotazník o TB a GCZaloženo od vojtisekp , 19 Nov 2020 geocoin, groundspeak, pravidla a 1 více... |
|
|
||
|
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Pořadí logování při použití GC.com a appkyZaloženo od Dan-Sam , 06 Oct 2020 android, groundspeak, log |
|
|
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů