Politiku jistě všichni sledujeme (ať už aktivně nebo pasivně), ale do GC ji, prosím, netahejte ani formou přirovnání. Nemyslím si, že by bylo to bylo vhodné. Děkuji.
Uvědom si, že tady moc lidí, kteří dělají GC pro radost druhým nebude.
Na základě čeho tak usuzuješ? Že si někdo dovolil na něco poukázat? Nicméně, chtě nechtě ti musím dát, minimálně z části, za pravdu. Ano, GC dělám v prvé řadě proto, že mě baví, tedy pro svou radost. Což kromě lovení keší zahrnuje i jejich vytváření pro druhé, následnou údržbu, občas nějaký ten event atp. Nebavit mě to, tak to přeci nedělám. Ty se snad GC věnuješ jen a pouze pro radost druhých?
Abych nezapomněl, respektuji názory druhých, i když s nimi třeba nemusím souhlasit a můj pohled na věc je odlišný. No nic, hele, nechme to být. Doufám, že si předešlý text nevyložíš nějak konfrontačně, prostě jen reakce v diskusi. Tohle vlákno se má týkat předně virtuálek, tak se k nim pojďme vrátit.
Tak to už jde Gs fakt do prdele. Jako né že tě nemám rád, ale já jsem v gfeocachingu podstatně déle a mám toho zasebou násobně více a prt... (Sprostá sekce: NASRAT GROUNDSPEAKU NA SERVERY )
Tak dobrá, začneme odboj.... mně už tohle chování GS fakt sere. To je něco jako Babiš, oligarchopolizace bez možnosti odvolání. Ale stejně, jako jsou protesty na náměstích k ničemu, pokud se to neprojeví ve volbách, je moje nasranost kl ničemu, protože mně nikdo nevyslyší... No nic, jdu si dát pivko. Dneska už 8+... Uff. To jsem se zase nasral, že čtu žumpu.
Seedcorpe, bez těch sprostých slov by to nešlo? A bez těch náznaků politiky by to bylo také fajn. A ne, tady tě vážně nikdo nevyslyší se stížností "já nedostal virtuálku, ale on jo a já s tím nesouhlasím". Můžeš se obrátit přímo na GS, třeba s žádostí o vysvětlení. Nicméně, vzhledem k tomu, že postup při výběru z přihlášených byl předem deklarován (náhodné losování), asi tuším, v jakém duchu se ponese odpověď. Hele, já virtuálku také nedostal, ale nevztekám se. Budu se dál věnovat svým keším a možná konečně dodělám i nějaké dlouho rozpracované projekty. Neříkám, že bych třeba rád neviděl virtuálku jako odměnu u nějakých jiných kačerů, ale abych se kvůli tomu rozčiloval...