Více se mi líbí ta Rikitanova v Bratislavě GC7B6H6 - ta je přímo luxusně provedená.
Fíha, díky za kompliment
Ale treba priznať, že som mal na prípravu viac času. Beriem to tak, že virtuálky, ktoré vychádzajú počas týchto prvých dní, sú jednoduchšie - lebo owneri ich pripravili za 1-2 dni. Prečo tak rýchlo, neviem, možno aby si "obsadili" lukratívne miesto (sčasti to bola aj moja motivácia, veľmi som chcel svoju virtuálku na nádvorí radnice).
Tie lepšie, zaujímavejšie kúsky vyjdú o pár týždňov, možno mesiacov. Nebojím sa, kvalita a zábava určite prídu, len ich príprava trvá dlhšie ako 1-2 dni. Tie virtuálky sa budú reťazovo inšpirovať - niekde sa objaví zaujímavý nápad a ďalší owner niečo pozmení a pozdvihne na vyššiu úroveň. Pravidlá sú pomerne voľné a kreativita sa má kam rozvinúť.
Jo, a najlepší owneri určite neboli vybraní losom, môžete veriť tomu, čo sa píše v blogu.
We created an algorithm to identify these people based on overall cache quality and cache health.
Can you describe the algorithm?
We are not sharing the algorithm. But we can say it factors in geocaching activity, geocache quality, and geocache health. The algorithm heavily favors cache quality over quantity.