No tak s tutim celkem souhlasim.No kdyz si ctu logy na mych eventech a logy na nekterych super FP obdarenych kesich, tak mam pocit ze se lide na eventu bavili sakra vice nez odlovem kese... Takze mne mrzi, ze nejdou davat FP...
A abych se priznal, tak treba ja osobne nedavam FP vubec. (Dobra, dva jsem udelil po osobnim natlaku owneru ) protoze to povazuji za sortovani na first class / póvl a nyní se mi tato myšlenka potvrdila. Tj GS se rozhodl na základě přidělování FP odměnovat. Kdo ted zaruci, ze majitel nejvice FP nedostane PM na cely zivot zdarma? (to pro priklad, treba prvnich 100 majitelu nejvice FP, atd...) Budeme se honit za FP? Mam misto poradani eventu rozhazovat po lese gumova zviratka?
Mam pocit ze mistnimi diskusemi se jako cervena nit vine myslenka at si kazdej hraje jak chce a je to jen hra. Tj. jak je mozne, ze se najednou znakmuje? Ja jasne, ze Gs jako majitel tehle hry si muze delat co chce... ale...
Ja tu virtualku nedostal a jsem za to skoro rad, akorát vych četl, jak jsem ji mohl lépe využít, nevim, přijde mi to jako dost velká zodpovědnost a já jsem asi v podstatě rad, ze ji nemusím mít.
Co tedy ale nějak pořád nesdilim, to je to nadšení. Byl to takovej underground GC, kde jsou ty časy, kdy to bylo něco, když člověk jel do zahranici a kapnul tam na virtualku, jo, to byl paneckupocit, jakou já měl radost, když jsem si ji přivezl z Dubrovníku a měl další. Teď si zajdu na Hrad a mám jí. Hm, tak proc se ja tak strašně těšil na ni vlastně do toho Dubrovníku? Hm, ted už není prostě zajímavý, ze ji tam odsud mám. Lákala mě Budapešť, právě proto, co tam těch virtualek je, toho undergroundu, těch atypickych kesi. Ted si říkám, proč bych tam měl jezdit. Motivace je fuč. Absolutně.
A k té me challengi: no nelíbí se mi to, že teď si člověk dojede do Bratislavy a ma stát. Tak jednoduchý to dřív zdaleka nebylo. Totéž Polsko. Jediná byla ve Varšavě. Do Polska jsem ještě nekoukal, ale pokud tam ještě není, tak je jistě otázkou času, jdy se objeví třeba v proflaknutem Krakově.
Ta akce má hlavu a patu, je to na jednu stranu určitě dost promyšlené, ale mě se to furt nelíbí. Pp tech virtualkach pujdu, když už tedy jsou, ale pořád tam mám to ale a ten pocit, že zase zmizelo jedno z těch koření, něco zase ztratilo podle mě na velké zajimavisti. Škoda. Když už chtěl GS něco podobného, měl si myslím pustit nový typ kese, který by byl pro všechny a ne to řešit takle. Ale tak krok je to zjevně vítaný, tak vám přeji, ze vás GS z většiny potěšil.