Já už jsem se smířila s tím, že budu mít jen jednu fotku. Teď přemýšlím jak nacpat lenost, lehkomyslnost a obžerství do jednoho snímku .
Nebylo by jednodušší, stoupnout si k poslední soše neřesti a vzít rovnou celou řadu? :-)))))
Publikováno 09 květen 2018 - 11:21
Já už jsem se smířila s tím, že budu mít jen jednu fotku. Teď přemýšlím jak nacpat lenost, lehkomyslnost a obžerství do jednoho snímku .
Nebylo by jednodušší, stoupnout si k poslední soše neřesti a vzít rovnou celou řadu? :-)))))
Publikováno 09 květen 2018 - 21:46
Kolegyně se těší a je zvědavá, kam pro ni vlastně pojede. ;-)
No kolegyne zrejme tusi kam pro ni pojede, mame to odsouhlasene
Pro Alf gang: písecký hrad-muzeum o svou tradičku nešťastným přemístěním přišel a nic jiného než virtuálka tam kvůli kolizi dát nejde. Taková fotka se studnou nebo průčelím...;-)
Vzhledem k tomu, ze my nakonec budeme jinde, tak bych tez loboval za ten pisecky hrad, pokud nevyjde ten Kuks (napad s nerestmi je pekny, radeji bych osobne nafotil jen lenost ) . Napad se studnou se nam libil, ale zustal zaloznim planem, ktery uz neni potreba.
Ještě trochu zvažuju tu Šumavu, ale zatím jsem bez nápadu. A docela to už chvátá...
Jojo Sumavu jsem tez chteli, ale nenasli jsem nic co by nemelo klasickou kes, bylo hodne virtualky a libilo se nam to. Navic to nebylo v mistech s omezenym pristupem (napr. Luzenske udoli). Nakonec tedy realizujeme to co nas napadlo jako prvni trochu vice ve vnitrozemi.
Publikováno 10 květen 2018 - 4:34
My se známe ?
Publikováno 10 květen 2018 - 7:33
My se známe ?
Ne, ale já sám za ssebe bych to tak vyřešil :-))) proč to plácat ve photoshopu :-))))
Tento příspěvek byl upraven od Loo36: 10 květen 2018 - 7:34
Publikováno 11 květen 2018 - 8:20
Každopádně hlasuju pro keš na Kuksu, je tam nějaká potřeba jako sůl
Publikováno 11 květen 2018 - 18:55
Publikováno 11 květen 2018 - 19:09
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 11 květen 2018 - 19:14
Publikováno 25 květen 2018 - 18:07
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 25 květen 2018 - 21:56
Takže jsme ve třech čtvrtinách období, kdy mohou být nové virtuálky publikovány.
K 24. 5. jich bylo celosvětově publikováno 1522, tedy 38,05 % přidělených kódů. Z toho jich bylo osm archivováno.
a tyto jsou i zamčené:
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 26 květen 2018 - 22:40
Publikováno 26 květen 2018 - 22:53
S5 (N5800XM)
Publikováno 27 květen 2018 - 6:05
Publikováno 27 květen 2018 - 7:08
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 27 květen 2018 - 7:37
A komu tím prospěje?
Publikováno 27 květen 2018 - 9:27
Na GC je krásné, že si tady každý může přijít na své a tohle je toho jasný doklad. Já to určitě absolvovat nebudu, ale jsou zde tací, kteří už si brousí boty a nemůžou dospat.
Vtipné je, že se najdou hráči, kteří potřebují mít vyčištěnou mapu a tlačitko Ignore zásadně odmítají. No a teď si představte, že jím 20 km od domu vznikne takováhle keš :-)
Publikováno 27 květen 2018 - 10:31
Tohle je pro mistni pohoda, to mohou po castech. Klasicke prechody jsou v tomto smeru horsi. A jeste kdyz je v prubehu cesty slozite odejit, nechat toho a pozdeji se zase vratit a pokracovat ...
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 27 květen 2018 - 10:47
Třeba mě, luxusní! Na to bych rád našel čas.
Co je na tom luxusního? Ten bod? Protože ty kopce tam jsou už někdy od druhohor.
Geocaching →
Oznámení →
Novinky z Megaeventu Rico's 10Založeno od Marty 1905 , 14 říj 2024 schvalování, pravidla, event a 2 více... |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Newsletter v češtiněZaloženo od Beetovy , 21 zář 2022 groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nezobrazuje se mi mapa keší (nikde)Založeno od jezevcik , 22 dub 2021 mapa, groundspeak |
|
|
||
Ostatní →
Dotazníky a hlasování →
Dotazník o TB a GCZaloženo od vojtisekp , 19 lis 2020 geocoin, groundspeak, pravidla a 1 více... |
|
|
||
|
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Pořadí logování při použití GC.com a appkyZaloženo od Dan-Sam , 06 říj 2020 android, groundspeak, log |
|
|
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů