Dovolím si upozornit, že zvažuji archivaci nebo změnu podmínek (ale spíš to první) této challenge, kdyby se na ní někdo chystal...
Publikováno 25 srpen 2017 - 13:36
A když jsem u challengí, tak něco podobného.
Budou se měnit podmínky Badges u Virtuálek?
Nyní je diamantový odznak za 180 virtuálek.
Publikováno 25 srpen 2017 - 14:06
Dovolím si upozornit, že zvažuji archivaci nebo změnu podmínek (ale spíš to první) této challenge, kdyby se na ní někdo chystal...
No a tady mi chybí naopak ty webky :-(
Publikováno 25 srpen 2017 - 14:29
ještě kdybych se dočetl, co je to ta "pramena", když "sedmnáct pramen" - nemohl by si owner tu hrubku v názvu opravit (stačí přidat tečku)?
On je ten listing vůbec ubohý. Snad tu ostudu owneři opraví.
Publikováno 25 srpen 2017 - 14:57
A já se těším v září do Szegedu, že mám virtuálku hned vedle hotelu. Hodlal jsem se jí chlubit.
Publikováno 25 srpen 2017 - 15:58
Kulíšku, když pominu i mnohé jiné důvody, tak například to může docela vadit těm, kde nemají foťák . A to ani v mobilu. Když tu povinnost zrušili u earthek, dost jsem si oddechla.
Publikováno 25 srpen 2017 - 16:49
Podle ownerů již publikovaných virtuálek tipuji, že onen výběr byl součet obdržených bodů oblíbenosti v procentech ÷ počet založených fyzických keší.
Publikováno 25 srpen 2017 - 18:51
A když jsem u challengí, tak něco podobného.
Budou se měnit podmínky Badges u Virtuálek?
Nyní je diamantový odznak za 180 virtuálek.
Pochybuji. Třeba wherigo keší ti stačí 60 a to jich je po ČR mnohem více.
Publikováno 25 srpen 2017 - 18:58
Kulíšku, když pominu i mnohé jiné důvody, tak například to může docela vadit těm, kde nemají foťák . A to ani v mobilu. Když tu povinnost zrušili u earthek, dost jsem si oddechla.
Já ti nevím, tohle mi připadá jako hodně chabý argument.
Když nemáš foťák, nelovíš keše kde ho potřebuješ.
Když nemáš T5 výbavu, nelovíš keše ve výškách.
Když nemáš UV lampu, nelovíš keše kde je potřeba.
Když nemáš...
Prostě lovíš jen to na co máš. Keší je všude kolem dost pro všechny.
Publikováno 25 srpen 2017 - 20:04
Tak jedna nová... GC7B9EG
Jinak jaká jsou tedy obecná pravidla pro ty nově založené?!!!
Jestli si tam každý může dát ''otázky'' / podmínky, jaké chce nebo jak?
A co třeba teprve většinový první bod před publikací diakritika v nazvu cache - musi byt bez diakritiky ?
Tento příspěvek byl upraven od willy 98: 25 srpen 2017 - 20:57
Publikováno 25 srpen 2017 - 20:49
Tak koukám, že vznikla nová i v našem kraji: GC7B8PE
Fotek odtamtud mám, že bych si mohl dát virtuální FTF :-).
Mimochodem, proč v žádném z listingů nefunguje odkaz na blog groundspeaku ohledně té virtuální odměny a je to jen modře podtržené???
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 25 srpen 2017 - 20:53
Publikováno 25 srpen 2017 - 20:50
https://coord.info/GC4PTQA
A mas duvod nebo je to natruc?
Publikováno 25 srpen 2017 - 21:31
Nelíbí se mi prostě devalvace těch vzácných keší. A také, že se to tím asi značně ulehčí. Ale ono je fakt, že problém u většiny lidí spočívá ve webkách. Ono to je tak nějak od všeho kousek.
Publikováno 25 srpen 2017 - 22:16
Nelíbí se mi prostě devalvace těch vzácných keší. A také, že se to tím asi značně ulehčí. Ale ono je fakt, že problém u většiny lidí spočívá ve webkách. Ono to je tak nějak od všeho kousek.
Hele, Mirku, zachovej klid. Tva vyzva neni o poctu virtualek ale o cestovani za nima. I kdyby jich u nas bylo milion tak je to jen 1/8 tve vyzvy. Lidi stale budou muset vypadnout za hranice. ;-)
Publikováno 25 srpen 2017 - 22:32
Asi tak, nevidím důvod k archivaci.
to je tupec, ten to ryje.
Publikováno 26 srpen 2017 - 0:02
Publikováno 26 srpen 2017 - 5:46
Já ti nevím, tohle mi připadá jako hodně chabý argument.
Když nemáš foťák, nelovíš keše kde ho potřebuješ.
Když nemáš...
Prostě lovíš jen to na co máš. Keší je všude kolem dost pro všechny.
Jenže já mám earthky zvlášť ráda, je to můj oblíbený druh keše, a k jejich podstatě fotka není nutná. Proto jesm uvítala, že jsem mohla přestat shánět dycky parťáka s foťákem, kterej by na ně šel se mnou.
Publikováno 26 srpen 2017 - 5:52
Hele, Mirku, zachovej klid. Tva vyzva neni o poctu virtualek ale o i za nima. I kdyby jich u nas bylo milion tak je to jen 1/8 tve vyzvy. Lidi stale budou muset vypadnout za hranice. ;-)
Taky bych to nechal tak. Osobne mám splněno co se virtualek týče. Ale webky mám celkem jenom dvě.
Publikováno 26 srpen 2017 - 6:32
Já bych to taky tak nechal. A webek mám dokonce dvacet, ale taky nesplňuju a hned tak asi nebudu.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:groundspeak
Geocaching →
Oznámení →
Novinky z Megaeventu Rico's 10Založeno od Marty 1905 , 14 říj 2024 schvalování, pravidla, event a 2 více... |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Newsletter v češtiněZaloženo od Beetovy , 21 zář 2022 groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nezobrazuje se mi mapa keší (nikde)Založeno od jezevcik , 22 dub 2021 mapa, groundspeak |
|
|
||
Ostatní →
Dotazníky a hlasování →
Dotazník o TB a GCZaloženo od vojtisekp , 19 lis 2020 geocoin, groundspeak, pravidla a 1 více... |
|
|
||
|
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Pořadí logování při použití GC.com a appkyZaloženo od Dan-Sam , 06 říj 2020 android, groundspeak, log |
|
|
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů