ru šedesátsedm napsal/a 18 Led 2024 - 21:20:
Jakýkoli úkol, podmínka, krom fotky dokazující přítomnost na místě virtuálky, smí být pouze dobrovolný. Včetně deseti čárek na účtu. Takže když jsem v předešlém kole dostala virtuálku a měla z toho velikou radost, přišla studená sprcha záhy po odeslání listingu ke schválení. A o další virtuálku už nestojím, jsou z toho další labky.
Úkoly být mohou, není to je o fotkách. Viz citace z guidelines:
Acceptable logging tasks:
- Questions that can only be answered by visiting the location.
- Tasks for the finder to fulfill at the location (for example, find the statue at the posted coordinates and post a picture of the north side of the statue).
- Photos of the geocacher at the location; a face cannot be required in the photo.
- Photos of a personal item at the location. Examples include a trackable or a piece of paper with the geocacher’s username.
Docela často píšu nějaké odpovědi na otázky u virtuálek při svých cestách, i když je pravdou, pře převažují jen ty fotografické.
seedcorp napsal/a 18 Led 2024 - 19:31:
Ha, tak já jí dostal, hurá. Ale projde mi můj nápad na fotku kačera s účtem, na kterém bude minimálně 10 čárek? Otázky...
Ještěže taková blbost jako povinnost účtu s deseti zapsanými pivy není povolena. Ačkoli zrovna tohle by šlo řešit načárkováním si nějakého proužku papíru sám. Vždyť za takovou útratu už se dá sehnat i letenka. 
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 19 leden 2024 - 2:47