Také jsem s kamarádem turistou, který při svých tradičních výletech objížděl s kamarády rozhledny v celém širém Česku a přišlo mu, že ten výběr je takový trochu zvláštní a podle názvu si vybavil, že jedna je dokonce soukromém pozemku.
Já osobně jsem se ještě načten seznam nedíval, obecně mám raději ty staré kamenné, připomíná mi to více památky z minulých staletí, než díla, kterými se chtějí zvěčnit dnešní architekti (i když některé dnešní rozhledny jsou rovněž sqělými počiny, ovšem například stezku na Pustevnách považuji za omyl který do přírody nepatří, podobně jako ten disneyland v Dolní Moravě).
Je normální, aby virtual cache požadovala fotky v několika krajích na různých místech? Není to už proti pravidlům? Neměl by to už být jiný druh cache než virtual, když owner požaduje navštívit nejen místo cílových souřadnic a vyfotit se tam, ale požaduje navštívit i místa z jiných krajů a vyfotit se tam? Podle mě má owner právo požadovat pouze návštěvu místa cílových souřadnic fyzicky, foto odtamtud, zjištění nějakých informací odtamtud, ale už nemá právo požadovat, aby se kačer trmácel a fotil po několika jiných krajích? Ještě k tomu v listingu vyjmenuje pouze určité rozhledny v několika krajích, které povoluje použít. Mně to připadá, jako kdyby si tím nějaká firma provozující určité rozhledny zvyšovala návštěvnost?
https://www.geocachi...i-cechy-z-vysky