Mám názor stejný jako bejcci. Sama jsem pořádala čtyři eventy ( plus na jednom s dalším kolegou zastupovala ownera po operaci ) a bohatě mi stačí vlídné a přívětivé logy návštěvníků.
I když jak mi do logu napsal zrovna phrkt, snažím se počet účastníků omezit metodou "hospoda na mýtince" - ono mi totiž na první event přišlo i přes stop stav něco mezi 70 - 80 lidmi a to už bylo dost. Pro typ mých eventů bych považovala za ideální cca třicet návštěvníků. Jo, přiznám se, že vymýšlím blbosti a testuji odolnost kačerů. A oni se snad i těší, jaký domácí úkol je čeká a překvapivě chodí dál.
Ano, občas když se mi některý event, kam jdu jako host hodně líbí, používám formulaci, že bych eventu ráda poslala favoriťáka na zdůraznění, že byl event nad průměrem. U mě je to spíš vyjádření spokojenosti a pár ownerů formulace potěšila.
PS: Kecám, že mi stačí přívětivé logy, nejvíc mě potěšil luxusníní dort ve tvaru sovy - až mi bylo líto takovou parádu rozkrájet. Jenže on byl nejen krásný, ale i vynikající. Takže se přiznávám, že takovému ocenění eventu se nebráním.