filtry
Publikováno 06 listopad 2017 - 0:18
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 06 listopad 2017 - 7:52
Zvláštní, já v terénu filtr podle tagů používám a když dám zobrazit pouze keše s tagem "vyprava" = "PE", zobrazí se mi jen ty keše, kterým jsem ho přiřadil.
Plus mám aDrake nastavený, aby zobrazoval waypointy ke všem nenalezeným keším (abych třeba zbytečně neminul nějakou stage), takže se mi v mapě zobrazují i tyto waypointy. Ale keše, ke kterým patří, ne.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 06 listopad 2017 - 10:10
Taky mám za to, že filtr podle tagů funguje. Asi by to chtělo přesnější popis problému.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 06 listopad 2017 - 10:45
Ale alespoň jsem si konečně nainstaloval novou verzi, díky tomu že mám Adrake v telefou od Androida 4.x.x tak to nebylo tak bolestné jako na čistých nových.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 06 listopad 2017 - 10:45
Publikováno 06 listopad 2017 - 10:56
Kdepak, ukládání nic nezmění, problém musel být v něčem jiném. Filtr se aplikuje podle toho, co je v paměti, ne co je uložené.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 06 listopad 2017 - 11:04
Tak nevím, teď je to v pořádku - ale už je to po aktualizaci AD. Leda ještě jedna možnost - mohly mne zmást vlaječky od finálek, ty se mi tak jak to mám nastavené zobrazují všechny bez ohledu na to kde to leží. Zkoušel jsem to v autě, kde na to člověk přece jen nemá ten klid.Kdepak, ukládání nic nezmění, problém musel být v něčem jiném. Filtr se aplikuje podle toho, co je v paměti, ne co je uložené.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů