Tak taky moje troska do mlyna z vikendoveho obcasneho souziti s betaverzi:
Padani souvisejici s mapami jsem nezachytil ani jednou, v ostatnich pripadech mi pripada nezmeneno a mam pocit zi pada i nekdy navic, ale neumim to blize spacifikovat. V kazdem pripade pri zaznamu logu pada stale celkem bezne.
Referencni bod
- je fajn, ze ted uz tlacitko na horni liste nemeni svou funkci v zavislosti na tom, zda je k dispozici pripojeni na web nebo ne. (ref.bod vs. GC.Live funkce)
- bohuzel v mem pripade je to reseni trochu nestastne, protoze pristup na web pouzivam minimalne a zmenu referencniho bodu velmi casto, takze zmizeni tlacitka pro me znamena kliknuti do menu navic. Uvital bych tedy, kdyby tam byla tlacitka pro obe funkce stale
- kdyz nastavim nejaky WP jako referencni bod, mapa je vystredena kolem kese, ktere ten referencni bod patri a ne kolem toho WP, coz muze byt treba u multin o kilometry jinde
Mapa - od zacatku aD slycham, ze by to chtelo moznost mit mapu nataceci ve smyslu "Smer pohybu nahore" misto (pro me) bezneho "Sever nahore". Ackoli to nepouzivam, pozadavku rozumim - automapy se take nataceji, tak by mel uzivatel jednotny pristup bez ohledu na typ navigace (moje zena si nataci i papirovou mapu, coz jsem nikdy nepochopil )
Dekuji za vyvoj tehle super aplikace. Nebyt ji, snad bych si ji musel sam vymyslet, ale to by urcite nebyla tak pekna