Má tu někdo prosím zkušenost s následujícím problémem v aplikaci Looking4Cache? Včera jsem v ní napsal dlouhý log a omylem jsem mu dal datum 17/03/2018 (tj. budoucí datum). Log nejde odeslat a nachází se v "neodeslaných datech" s chybou "Fehler: 15 - The DateTime provided must be between 2000-01-01 12:00:00 and XXX", kde XXX je aktuální datum a čas. To mi sice dává smysl, ale nemůžu si ten log rozliknout, abych ten text, který jsem datloval na telefonu dost dlouho, zkopíroval a použil znovu. Neodeslaný log sice jde smazat, ale to pochopitelně moc nechci. Jediné co mě napadlo je, počkat na 17/3/2018, kdy už to půjde poslat. Napadá vás něco rychlejšího?? Díky předem
Looking4Cache: lze se dostat k textu neodeslaných logů?
Publikováno 09 březen 2018 - 16:57
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 09 březen 2018 - 19:00
Publikováno 11 březen 2018 - 14:10
Připoj si mobil k počítači a přes iTunes otevři mobil. V nabídce Sdílení souborů najdeš L4C a v něm 3 soubory database.sqlite*.
Ty si zkopíruj do počítače.
Teď budeš potřebovat nějaký program na práci s databází SQLite. (Já používám plugin do Firefoxu SQLite Manager. Jen mám pocit, že v aktuální verzi už nefunguje.) Na https://www.geoget.c...p/user:databaze je víc vhodných programů.
Otevřeš tabulku ZSENDCACHELOG. Bude Tě zajímat pole ZTEXT.
Mnoho štěstí
Publikováno 11 březen 2018 - 21:19
Díky, díky vkvkvk za precizní odpověď! Problém vyřešen, text zkopírován a můžu logovat přes počítač (teda až trochu vychladne, už není nejmladší). Fakt mi tvůj návod a výsledný úspěch udělaly radost!
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:ios, log, návod
Geocaching →
Obecné →
Proč owneři mažou kačerům DNF logy?Založeno od jidis , 18 srp 2024 log, pravidla |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
aplikace pro geocachingZaloženo od Kara&Mtee , 21 srp 2023 ios |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
TB s podmínkou logováníZaloženo od Katulda , 16 kvě 2023 travelbug, pravidla, log |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nepřichází na e-mail logy z vlastních kešek.Založeno od c.jirin , 11 pro 2022 log |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
export poznámek z GG na geocaching.comZaloženo od Irwing_W , 29 lis 2022 návod, geoget |
|
|
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů