Na tyto stránky se statistikami jsem se dřív občas se zájmem podíval, ale teď už cca 14 dní nic, jen bílá obrazovka.
Neví někdo, jestli byla stránka zrušena nebo je jen v rekonstrukci, nebo co? Nikde jsem odpověď v diskusi nenašel.
Publikováno 11 březen 2018 - 18:04
Na tyto stránky se statistikami jsem se dřív občas se zájmem podíval, ale teď už cca 14 dní nic, jen bílá obrazovka.
Neví někdo, jestli byla stránka zrušena nebo je jen v rekonstrukci, nebo co? Nikde jsem odpověď v diskusi nenašel.
Publikováno 12 březen 2018 - 0:06
Já to mám uložené přímo pro ČR, tj. http://www.cachersta..._Republic1.html a to funguje pořád stejně. Dá se pak z té stránky případně proklikat i na jiné regiony. Ale je fakt, že úvodní stránka se tváří, že na ní nic není...
Odpovězeno
Projekty →
GeoGet →
Stator-vzdálenost-keš s vícenásobným loginemZaloženo od prfo_cz , 07 dub 2021 statistika |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Počet keší bez labek - jak vložit do ProfiluZaloženo od jezevcik , 18 bře 2021 návod, statistika |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Plugin Nálezy ve dnech roku bez Lab kešíZaloženo od Kreten8 , 27 lis 2020 statistika, geoget |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
110000 kešíZaloženo od dr.vota , 26 dub 2020 statistika |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nejdele neodlovena kes se zapisemZaloženo od Blaza25 , 19 lis 2019 statistika |