Mám takový problém s geojarry 2.6.5. konečně s ním jde stahovat cache, ale zjistili jsem, že uplně všechny waypointy jsou zařazené jako Reference point. Taky máte tuhle chybu?
po updatu geojarry 2.6.5 všechny waypointy jako REFERENCE
Vytvořeno od
kvasnicovy
, Mar 29 2018 20:54
2 odpovědí na toto téma
Publikováno 22 August 2018 - 12:27
No jo máš pravdu, všiml jsem si toho až teď. Bylo mi divný že je parking označený jinak. :-(
Publikováno 15 April 2019 - 13:09
Další problém: Všechny cache se mi ukazují Jak Mystery typ (po stažení z geojarry 2.6.5).
A pro změnu to žádné waypointy nestahuje.
A problém číslo 3: asi k polovině keší to "nezpracuje listing" (ačkoli v \data\script\geojarry\last\download\gj.xxx.err) je stránka (výstup HTML )v pořádku -- lze tedy nějak ručně přeimportovat? Po skončení blokovacího stahovacího dialogu to ukazuje jako by OK, ale do Přidáno i Aktualizováno se nezapočtou (takže při downloadu listingu keší, které to nezvládne, to ukáže Přidáno=0,Aktualizováno 0)
Problém hned vedle: při downloadu přes geojarry v Režimu Trasa mi (nedávám import rovnou, protože kvůli problému 3 je to ztrata času, ale jen stáhnout do seznamu .ggt) mi to třeba na 4. stránce (stahuje data z konkrétní souřadnice) z 9. ukáže chybu, že nelze dál pokracovat.
A pro změnu to žádné waypointy nestahuje.
A problém číslo 3: asi k polovině keší to "nezpracuje listing" (ačkoli v \data\script\geojarry\last\download\gj.xxx.err) je stránka (výstup HTML )v pořádku -- lze tedy nějak ručně přeimportovat? Po skončení blokovacího stahovacího dialogu to ukazuje jako by OK, ale do Přidáno i Aktualizováno se nezapočtou (takže při downloadu listingu keší, které to nezvládne, to ukáže Přidáno=0,Aktualizováno 0)
Problém hned vedle: při downloadu přes geojarry v Režimu Trasa mi (nedávám import rovnou, protože kvůli problému 3 je to ztrata času, ale jen stáhnout do seznamu .ggt) mi to třeba na 4. stránce (stahuje data z konkrétní souřadnice) z 9. ukáže chybu, že nelze dál pokracovat.
GeoJarry přestal předčasně pracovat s výsledkem: Byla stažena neplatná stránka. Je možné, že neexistují žádné body vyhovující zvoleným kritériím. Pokud chcete, můžete do databáze ručně naimportovat částečně stažená data, která naleznete ve složce: C:\Users\...\Desktop\Geoget\data\script\geojarry\last\download\. Můžete tak učinit v menu "Soubor -> Import -> Import složky..."
Tento příspěvek byl upraven od kvasnicovy: 15 April 2019 - 13:48
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů