Tak jsem čekal, když se tu DanielKotmel vyskytuje, že dostanu alespoň nějakou vyhýbavou odpověď na svůj dotaz kampak po půl roce "nošení po eventech a keších" zmizelo moje TB Vampire Duck, které v podstatě celého půl roku nikdo neviděl a ani na eventu v jehož inventáři přístalo tomu zjevně nebylo jinak... a ono nic. Odpovědí je mi mlčení. Tak to shrnu.
Jmenovaný měl můj TB údajně u sebe od listopadu 2017 do konce května 2018 můj TB pojmenovaný Vampire Duck. Stále se někde pohyboval, po keších, po eventech apod a když mi dlouho nepřišel žádný log ve smyslu "viděno na ......" tak jsem jej začal sem tam kontrolovat. Už jsem začínal mít nutkání se ozvat, protože je trochu divné pokud se TB pohybuje po eventech a skoro celého půl roku ho nikdo nezaloguje. Než jsem se k tomu dostal, zjistil jsem, že TB je "umístěn" v eventu, kterého se dle logů zúčastnilo jen 10 lidí. Ani zde zjevně TB nikdo neviděl a od té doby zde leží. Dnes již více než 14 dní. A takových cizích TB tam teď leží více (minimálně 4 určitě). GC7N8JV
Ano rád bych se mýlil, ale nejspíš je snazší TB někde naoko nechat s tím, že si toho owner nejspíš nevšimne, než se přiznat, že jsem ho ztopil, ztratil nebo co já vím.
A přiznávám, trochu mně to se-e...