Pokud nesouhlasis s moderovanim, urcite si to muzes s moderatorem "soukrome" vyrikat. Pokud nesouhlasis s pravidly fora (podle kterych se i moderuje), je legitimnim chovanim do fora neprispivat. Tve vysvetleni tedy povazuji za vymluvu a ne za zduvodneni podvodu.
Gorde, já se skutečně obhajovat nemám potřebu tam, kde to nikam nevede.
Abys byl v obraze, tak soukromě jsem to zkoušel, bez úspěchu, veřejně bez úspěchu. A pokud máš moderované příspěvky a sice jsou nakonec schváleny, ale s takovým odstupem, že mezitím téma aktivní není, nebo zapadnou dalšími stránkami, tak to není moderování, ale umlčení. Nezlob se na mě, ale likvidovat oponenty je podpásovka.
Věřím, že kdybych pod tímto nickem pochleboval, nikomu trn v patě nezpůsobím. Pokud však vystoupíš s jiným argumentem, tak místo věcné odpovědi stojím před soudem, jaký to jsem podvodník.
Mám z toho takový pocit, jako na pískovišti. Děti se rozhodly stavět hranaté bábovičky, ale někdo začne dělat oválné. Nejdřív se na něj všichni vrhnou a pak přijde matka, která spratka zprovodí.
A diskutovat na fóru, kde se mažou nebo budou mazat příspěvky se mi už moc nechce.
Přesně tuším, co se smaže a co nechá, aby ten co dělal jiné bábovičky byl za plívu. Bez urážky.
Edit:/ Když bych tu vystupoval s původním nickem, budu mít na koho reagovat? Ne, protože příspěvky opět budou schválený tak, že mezitím zapadnou. No a nejsem blázen, abych si povídal sám se sebou.
Tento příspěvek byl upraven od Sklibaa_1: 09 February 2019 - 10:03