Ono je to finálkáři jedno, ty keše tam stejně po archivaci většinou zůstávají a oni když už mají souřadnice v přístroji, tak to při cestě kolem neminou.
Tento příspěvek byl upraven od jidis: 17 květen 2019 - 8:05
Publikováno 17 květen 2019 - 8:02
Ono je to finálkáři jedno, ty keše tam stejně po archivaci většinou zůstávají a oni když už mají souřadnice v přístroji, tak to při cestě kolem neminou.
Tento příspěvek byl upraven od jidis: 17 květen 2019 - 8:05
Publikováno 17 květen 2019 - 8:16
Nemám pocit, že by někdo z ownerů, kdo archivuje keše kvůli finálkařům, tu keš pak rovnou neodnesl. Přesně kvůli tomu, že někteří jen čekají a hned vyráží. U většiny podobných archivací bych si tyto plané naděje nedělal.
Publikováno 17 květen 2019 - 8:27
A jak se pozná, že je to finálkář ?Já občas taky kleju jak pohan, když owner archivuje keš, nad kterou jsem strávila nejednu bezesnou noc.
Jednoduše. Podle logů a stylu lovu v delším časovém období. Stačí se podívat, co zvládne daný kačer za den odlovit a jakým stylem loguje. A nejlépe je to poznat na náročných keších, tam téměř s jistotou poznáš, kdo je kdo. A jak psal taxoft, někteří se s tím ani netají. Pokud někdo sem tam něco tímto stylem odloví, poznat se to nedá. Ale pokud někdo jede jen na finálky, tak to v dlouhodobém období je vidět, ať se to daný kačer snaží logy maskovat, jak chce.
Publikováno 17 květen 2019 - 8:28
Někteé finálkáře rozeznáš snadno - oni se s tím totiž už ani neskrývají. A pokud jsem příspěvek Ilus pochopil, tak o Tobě nebyla řeč.
Se mi zas vybavila tvoje legendarni hlaska: "Kdysi jsem znal vsechny finalkare. Dnes znam vsechny co lovej poctive."
Publikováno 03 červenec 2019 - 18:34
S tímhle (doplňte si libovolnou sprostou nadávku) to prostě bude stále a pořád dokola. Ale když už jsi ho vytáhnul, kamarád, který je teď na Ukrajině, mě upozornil na tuto keš: https://coord.info/GC74PTZ
Publikováno 03 červenec 2019 - 18:52
S tímhle (doplňte si libovolnou sprostou nadávku) to prostě bude stále a pořád dokola. Ale když už jsi ho vytáhnul, kamarád, který je teď na Ukrajině, mě upozornil na tuto keš: https://coord.info/GC74PTZ
Publikováno 03 červenec 2019 - 20:06
Nevěřím, že provedl údržbu. Stejně by mě zajímalo, kolik Jonea opravdu vlastnoručně odlovil keší.
Publikováno 04 červenec 2019 - 5:20
Nevěřím, že provedl údržbu. Stejně by mě zajímalo, kolik Jonea opravdu vlastnoručně odlovil keší.
Publikováno 04 červenec 2019 - 6:19
Plus ten den odlovil asi další stovku keší. GC65WNR
Publikováno 04 červenec 2019 - 8:26
A bude hůř, protože finálkaři spouštění androidí aplikaci na finálky.
Máš 3 možnosti
A/ zabalit to a na GC se vykašlat
B/ nějak tu bandu zkousnout (v každé komunitě je nějaké procento blbců a magorů) a dělat to pro ty ostatní, ještě snad poctivé
C/ nechat se finálkařema vytáčet a protože tehle souboj nevyhraješ, zbytečně budeš na nervy.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 04 červenec 2019 - 9:03
Kolik jich odlovil je absolutne nepodstatne. Je to teamovy nick, pod kterym muzeme lovit vlastne vsichni. To, ze samotny Jonea nalezl malo a honi si to teamovym nickem je smutne, usmevne, ale vlastne mi to nevadi. Teamovy nick nesmis perzonifikovat jen na jednoho clena, ktery se chlubi uspechy teamu a honi si tim triko. V podstate pristupujes na jeho hru, kdy se ti snazi podsunout, ze jsou to jeho nalezy. Nejsou. Jsou to nalezy celeho teamu anonymnich kaceru.
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 04 červenec 2019 - 9:19
Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 04 červenec 2019 - 9:19
Publikováno 04 červenec 2019 - 9:38
Nějak ty nepoctivci ubejvaj, že došlo zase na Joneu. :-)
Publikováno 04 červenec 2019 - 9:39
Bohužel to jako jen svůj nick podava a stádečko mu to basti. I právníkem vyhrozuje za smazání jeho logu, nikoliv logu týmového. :-D Pacient mě neštve, spíš jeho naslouchači.
Pravnikem No to by mohl zkusit vzdyt nemuze nic dokazat ani niceho dosahnout
Publikováno 04 červenec 2019 - 9:45
Publikováno 05 červenec 2019 - 12:40
A bude hůř, protože finálkaři spouštění androidí aplikaci na finálky.
Máš 3 možnosti
A/ zabalit to a na GC se vykašlat
B/ nějak tu bandu zkousnout (v každé komunitě je nějaké procento blbců a magorů) a dělat to pro ty ostatní, ještě snad poctivé
C/ nechat se finálkařema vytáčet a protože tehle souboj nevyhraješ, zbytečně budeš na nervy.
D/ upozornit na ně, ať se alespoň o nich ví. Málokteří, totiž stojí o tuto pozornost, ačkoliv tvrdí opak.
Publikováno 05 červenec 2019 - 14:10
Pravnikem No to by mohl zkusit vzdyt nemuze nic dokazat ani niceho dosahnout
Jak chorý musí být mozek člověka, který chce řešit uznání nebo neuznání čehokoliv v nějaké hře přes právníka?
Publikováno 05 červenec 2019 - 15:48
Jak chorý musí být mozek člověka, který chce řešit uznání nebo neuznání čehokoliv v nějaké hře přes právníka?
Publikováno 05 červenec 2019 - 17:52
Nevim. 111 000 zalogovanych (nikoli odlovenych) kesi
Pokud je v týmu 1000 lidí, tak to zas tak ohromující číslo není
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů