Publikováno 05 červenec 2019 - 23:50
Stále přicházejí noví hráči a je dobře, když si udělají jasno, co není normální způsob hry a KDO je v podstatě nemocná úchylka. ;-)
Na druhou stranu jsem ráda, že většina lidí hraje fakt pro radost a zábavu - minulou sobotu jsem po eventu s do té doby neznámým kolegou seděla poblíž jedné keše po zalogování na lavičce a bavili jsme se. Přišla rodina s dvěma menšími dětmi, já samozřejmě neodolala, abych je po odlovu trochu nepozlobila, co to tam dělali....a už jsme se bavili, jak je gc fajn, co se jim na něm všechno líbí....tihle lidi opravdu neřeší nějakého ( autocenzurováno), ti mají radost z každé společně nalezené keše a hry jako takové. Otec měl navíc radost, co všechno se z listingů dozví a že holčičky baví chodit ven.
Myslím si, že proti nepoctivcům je mnohem větší skupina podobných rodin nebo jednotlivců, které by ani nenapadlo logoovat cokoliv, co nenašli.
Pokud je nějaký owner otrávený z exotů, měl by vidět jednu takovou rodinu a hned bude vědět, pro koho keše zakládá. Sama sice pořádám jen eventy, ale i tam mi přišel někdo, kdo se choval jako.....,takže jsem ho jednoduše ignorovala a pomyslela si cosi o jeho IQ. Za víc mi podobní "borci" nestojí a náladu m rozhodně nezkazí