Výhodu v čem? Geocaching je závod? Nebo snad hru hrajeme kvůli vzájemnému srovnávání se?
Tento příspěvek byl upraven od Dan Škareda: 28 říjen 2019 - 15:54
Publikováno 28 říjen 2019 - 15:50
Výhodu v čem? Geocaching je závod? Nebo snad hru hrajeme kvůli vzájemnému srovnávání se?
Tento příspěvek byl upraven od Dan Škareda: 28 říjen 2019 - 15:54
Publikováno 28 říjen 2019 - 16:25
Od dosti lidí je slyšet oblíbená "berlička" ať si to každý hraje jak chce. Geocaching, jako každá jiná hra má svá pravidla. A každý normálně uvažující člověk, naprosto přesně chápe význam pravidla být zapsán v logbooku. To, že si dost lidí myslí, že tohle platí i v případě, když je do logbooku zapíše někdo jiný, svědčí jen o jejich smýšlení. Můžou to omlouvat sebelíbeznějším vysvětlením, ale stále tenhle způsob hraní vystihuje jedno jediné slovo a tím slovem je podvod.
Publikováno 28 říjen 2019 - 16:40
Nanejvýš podvádí sám sebe. Protože kdo se s druhými nesrovnává, tomu to neubližuje. Prostě tohle je málo důležité v životě a takový by to mělo mít i prostor v něm.
Tento příspěvek byl upraven od Dan Škareda: 28 říjen 2019 - 16:57
Publikováno 28 říjen 2019 - 17:12
Když někdo podvádí i v takovéhle věci, kde jde doslova o hovno, jak se asi zachová v situaci, kde o něco půjde?Nanejvýš podvádí sám sebe. ... Prostě tohle je málo důležité v životě ...
Publikováno 28 říjen 2019 - 17:26
Publikováno 28 říjen 2019 - 17:30
Všechno má v životě svou důležitost a pojmenování toho je také odstupňované. Od přestupku po trestný čin. Takže u mnoha případů bych spíše řekl, že to "nehrají správně", než že "podvádí". Nevidím totiž svět pouze černobíle, takové vidění zplošťuje.
Publikováno 28 říjen 2019 - 17:33
Když někdo podvádí i v takovéhle věci, kde jde doslova o hovno, jak se asi zachová v situaci, kde o něco půjde?
Předpokládám, že kdo má správně nastavené priority, v tom důležitém nezklame.
Tento příspěvek byl upraven od Dan Škareda: 28 říjen 2019 - 17:40
Publikováno 28 říjen 2019 - 18:03
Každý může zklamat. Roli nehrají jen nastavené priority.
Publikováno 28 říjen 2019 - 18:11
Publikováno 28 říjen 2019 - 18:24
Každý může zklamat. Roli nehrají jen nastavené priority.
Ano souhlasím, ale ono je často těžké vyjádřit myšlenku několika slovy a tak se dopouštím zkratek, které ve výsledku zavdávají k oprávněným reakcím. Ačkoliv jsem to myslel mnohem komplexněji.
Publikováno 28 říjen 2019 - 18:36
Jasný.
Každý může zklamat a každý může překvapit na tu druhou, lepší stranu.
Publikováno 28 říjen 2019 - 18:50
Tento příspěvek byl upraven od bejcci: 28 říjen 2019 - 18:52
Publikováno 28 říjen 2019 - 19:07
Publikováno 28 říjen 2019 - 19:20
Bohuzel zacinam mit pocit, ze jakykoliv prohresek proti pravidlum je zde na foru v maximalni mire odsouzen. Dale mam take pocit, ze zde nehladi na to, jak moc byla pravidla porusena a vse je hazeno do jednoho pytle! Proste mi prijde docela smutne, kam se nektere diskuse posunuly! Souhlasim, ze pravidla se maji dodrzovat a souhlasim, ze se ma pojmenovat podvodnik. Ale je rozdil mezi pokaranim a krizovou vypravou!
Publikováno 28 říjen 2019 - 19:23
Publikováno 28 říjen 2019 - 20:49
Nejsem Míra Dušín a občas mě taky něco ulítne, třeba rychlost v autě dost často. Na druhou stranu mám jasné mantinely, nekradu a nepodvádím a už vůbec ne v takové blbosti, jako je geocaching. Přeci nebudu vyjebávat sám se sebou a psát si nějaké fake body. Lovím keše většinou s manželkou, každý sám na sebe. Jednou jsme byli na nějaké sérii, kde byla keš na stromě, taková ta čtyřhvězda, kde se musíš vysápat dva metry po kmeni a pak další tři po větvích. Už jsme jí měli akorát odlovenou, když přišla paní s pánem. Takovej podobnej ročník jako my 60+, akorát paní měla berli. Nějak nám nedělalo problém doběhnout pro krabku ještě jednou nahoru, nechat paní kačerku se zapsat a keš vrátit zpět. Její radost nám oboum byla odměnou a nikdy bych jí nepovažoval za podvodníka. Podotýkám, že my jsme se nabídli, že jí tu keš přineseme.
Publikováno 28 říjen 2019 - 21:50
Mým podpisem je ode dneška tenká modrá linka. Omlouvám se všem ownerům, že jsem se do jich logbooků zapsal třistakrát, hlavně že tam jsem.
Publikováno 28 říjen 2019 - 22:38
Publikováno 29 říjen 2019 - 8:02
Třeba jen chyba "skriptu".
(to je ironie, četl jsem log).
Na druhou stranu je to přece hrooozně staré. Jsem zvědav, kdy takto překlopí spoustu DNF, co má nyní zalogovaných. Ovšem třeba mu jen křivdíme.
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů