Není mou povinností zde na serveru uvádět svůj nick z gc.com, ale při nálezu keše "procházka za pejskem" je owner-tedy já- uvedený. Nemyslím si, žes na finálky dal souřadnice této keše, byť tvoje návštěva na libovoné mysterce je hodna prověření, ale již někdo před tebou mi děkoval za pěknou tradičku. :-) Byl jsi však jediný z 22 lidí který nedokázal napsat ani to dík za kešku. Samozřejmě jde o hov....no, já se z toho nijak nehroutím. Poděkovat za něco, v podstatě cokoli je normální elementární známka slušnosti a tu ty zřejmě postrádáš.
Aha, takže digit_gps. No. Nevím, proč bych ti měl za něco děkovat, to, co jsi předvedl s předchozími dvěmi kešemi procházky s peskem bitema 1 a 2... pokud chceš kešku založit, tak jí založ. Ale nech jí nějakou dobu fungovat. Né každý může vyrazit hned. Né každý den si beru na cesty sebou tyč.
Keš jsem opravdu odlovil, mám i fotky, tihle vyhlášení profláklí owneři, co mi to rádi mažou, jejich keše si vždy fotím, abych měl případně argumenty pro obnovení logu rewiewerem. Už se taky párkrát stalo.
Nevím, co to jsou finálky, nikdy jsem nic takového neviděl ani nepoužil.
Keším hurá!
Tento příspěvek byl upraven od seedcorp: 07 říjen 2020 - 10:43