Odblokovaný Jonea vyhrožuje. Posílám tři zprávy:
14. 9. 2021 jsem dostal tuhle zprávu:
------------------------------------------------------
pepos2703 has sent you a new message.
"Ahoj, taťkovi se konečně povedlo o víkendu s přáteli dolovit Challenge forest, takže Tě zdraví, moc děkuje za fajn kešky i výzvy a má prosbu, jestli bys mu udělil jednu výjimku v souladu s pravidly GC, protože podmínka 150 Matrixů je reálně nesplnitelná, když v ČR ten nejlepší, který na tom mnoho let dře, má matrixů "jen" 119. Děkuji"
Na to jsem odpověděl:
Nazdar, anonymům se normálně neodpovídá. Ale udělám výjimku, abych napsal, že až smaže "nálezy", kdy krabičku fyzicky nedržel v ruce, bude mu to stačit dost a dost.
Za nejlepšího ho rozhodně nepovažuju.
Nemáš zač.
Pak Jonea zalogoval se 42 otáčkami místo 119, log jsem smazal.
A vzápětí přišel mail:
Ahoj taxofte,
dne 11.10.2021 jsi v rozporu s pravidly GC o mně formou WN logu na Tvé keši GC50ZYA veřejně napsal, že jsem podvodník. Žádám Tě tedy, abys mi do 13.10.2021 zaslal na můj email: info@jonea.eu důkazy o tom, že podvádím. Pokud důkazy nezašleš nebo se veřejně neomluvíš, předám tento podnět vedení GS spolu s neslušnou odpovědí, kterou jsi napsal mému 9-letému synovi. Až budu mít cestu do Prahy, stavím se na Tvůj event a přede všemi Ti řeknu, co si o Tobě myslím.
Pepa
Obrázek si udělejte sami. Takže to rozhlašuji, abyste byli připraveni na to, že Jonea řekne všem, co si mně myslí.