Altán T5? Já vidím jen 4 schody...
Lesoparky kolem Varů jsou teda drsný...
Tak nikdy nevíš, kdy ti pod spacákem vytryskne další Vřídlo
Publikováno 16 December 2021 - 13:40
Jen co člověk spatří daný nick, už snad ani nemusí číst dále. Stejně mě nikdy nepřestane udivovat ta nutnost některých podvádět ve hře (!), kde se nejen nehraje o žádnou cenu, ale navíc nelze vyhrát. Ale tak jsou třeba i lidé, kteří si půjčí desítky tisíc na dovolenou, aby udělali pár fotek na IG a ukázali, jaký mají užasný život (akorát, že vůbec) a poté nemají ani na zaplacení faktury za telefon.
Hele, tak mu to asi přejme. Když už má život na ho*no, tak si holt pohoní tričko na tom, že si udělal drsný bYvak (to Y mohl nechat, když to byl takový tvrdý T5 event!). Rozhodně však díky za pobavení, já se totiž zase pozastavil nad tím, jak vytvořil listing. Využít takhle editor Stories na IG (nebo je to z editoru v Messengeru?), to by mě fak nenapadlo.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 16 December 2021 - 13:41
Publikováno 16 December 2021 - 14:02
Ale oni nemají potřebu podvádět zrovna "ve hře", oni prostě takovým stylem žijí, řeší tak všechno.
Publikováno 16 December 2021 - 15:27
Onen slovní obrat jsem použil zcela záměrně a jsem rád, že ne marně.
Publikováno 16 December 2021 - 17:17
Existují tři osoby, které mě nepřestávají udivovat v jejich schopnosti hledat stále nové a nové dno. Dva jsou spojeni s politikou, proto je asi nebudu jmenovat a třetí je Daniel Kotmel.
Publikováno 16 December 2021 - 18:14
Publikováno 17 December 2021 - 9:24
Hele, tak mu to asi přejme. Když už má život na ho*no, tak si holt pohoní tričko na tom, že si udělal drsný bYvak (to Y mohl nechat, když to byl takový tvrdý T5 event!).
Made my day, díky!
Na téhle existenci je za mě nejsmutnější, že ani podvádět pořádně neumí.
Skoro si začínám myslet, že je děsná škoda, že v rámci geocachingu všichni dělají diplomové práce na regionální rozvoj a marketing. Já zde vidím spousta materiálu pro psychology, takovou práci bych si i rád přečetl.
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 04 January 2022 - 10:17
Tak náš nejmenovaný nejlepší zapisovatel FI našel během Silvestra 2021 71 cachí. Což není nic moc, že?
70 keší odlovil hlavně v okolí Ostravy, FM, Havířova - opět nic neobvyklého, asi se to dá. I když s ohledem na časy eventů a místa ostatních odlovů to muselo být velmi zajímavé.
Jo a odlovil je s Alili65.
Ale zajímavé je, že 1 CCE si zalogoval v Kladně! A s ohledem, že čas tohoto eventu byl 16-18, tak to vidím na teleport či co?
Ale asi to bude tím, že ho odlovil spolu s Ivo1Brno.
Tento příspěvek byl upraven od davidb11: 04 January 2022 - 10:17
Publikováno 04 January 2022 - 11:11
Tak náš nejmenovaný nejlepší zapisovatel FI našel během Silvestra 2021 71 cachí. Což není nic moc, že?
70 keší odlovil hlavně v okolí Ostravy, FM, Havířova - opět nic neobvyklého, asi se to dá. I když s ohledem na časy eventů a místa ostatních odlovů to muselo být velmi zajímavé.
Ale zajímavé je, že 1 CCE si zalogoval v Kladně! A s ohledem, že čas tohoto eventu byl 16-18, tak to vidím na teleport či co?Ale asi to bude tím, že ho odlovil spolu s Ivo1Brno.
mojí kladenskou keš zalogoval k 1.1.22 ale z jeho party nikdo jinej......
Publikováno 04 January 2022 - 19:12
mojí kladenskou keš zalogoval k 1.1.22 ale z jeho party nikdo jinej......
1. 1. už má logy z Milešovky a všechny 300 - 330 km ode mě. Takže to by bylo cajk.
Jako přejet z FM do Kladna se dá za 4 hoďky, ale to rozhodně nestíhá eventy. Teda aspoň podle jejich plánovaných časů.
Publikováno 05 January 2022 - 20:24
Publikováno 05 January 2022 - 22:19
Jasně to vím.Kucí, řešíte blbosti. Je to teamovy Nick. Loguje za něj víc lidí, takže to nemá smysl řešit. A vlastně je to dost nezajímavý teamovy Nick, co loguje všude po světě kese a ani v nich není zapsan. Členové teamu mají zřejmě nějakou duševní poruchu, možná mají geocaching jako skupinovou terapii.
Publikováno 05 January 2022 - 22:52
Jasně to vím.
Já nechápu, proč teda všude píše s kým tam byl?
Když on tam určitě být nemohl.
Publikováno 06 January 2022 - 15:47
Jasně to vím.
Já nechápu, proč teda všude píše s kým tam byl?
Když on tam určitě být nemohl.
Budeš se divit, ale kačerů kteří do logu píší s kým tam byli, je více. Já také jezdím v různé sestavě a tak kouknutí do mého logu je první stupeň ke zjištění zda dotyčný keš kolem které jedem má nebo nemá.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 06 January 2022 - 15:50
Ale zajímavé je, že 1 CCE si zalogoval v Kladně! A s ohledem, že čas tohoto eventu byl 16-18, tak to vidím na teleport či co?Ale asi to bude tím, že ho odlovil spolu s Ivo1Brno.
A co na to organizátor eventu ? Takhle je to jen plácání do vody
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 06 January 2022 - 17:33
To je jedno, razítko v listingu (pokud na eventu bylo) mít bude.
Publikováno 06 January 2022 - 18:43
Co organizátor na co? Jakože má lustrovat občanky a zjišťovat, jestli je účastník nebo logující kačer opravdu Jonea nebo zase nějaký jeho poskok, který ho zapisuje? To asi ne…
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů